Konnekuljetuksen otteluennakko: Lauantaisauna lämpiää viikinkivierailla

JYP jatkaa kotipelejään lauantaina tasapisteissä olevaa Jukureita vastaan. Joukkue lähtee otteluun kolmen ottelun voittoputkessa ja pisteitä on tullut neljästä edellisestä pelistä. Viimeisin voitto tuli torstaina Pelicansista jatkoajalla 3–2 moninaisten vaiheiden jälkeen.

– Kolmen ottelun voittoputki on hieno asia, mutta se ei auta meitä tässä pelissä yhtään. Viime pelin paniikinomainen tilanne auttaa generoimaan keskittymistä Jukurit-peliin, Ville Nieminen sanoo.

Jukurit pelasi edellisen ottelunsa eilen perjantaina KooKoota vastaan, kun pisteet jäivät Mikkeliin lukemin 2–1. Sarjasijoitus on tällä hetkellä 10. Viikinkilauma on tällä hetkellä Liigan paras ylivoimajoukkue, joten hurrikaaniryhmä saa olla tarkkana läpi illan.

– Tästä pelistä tulee keskittymiskilpailu. Molemmat joukkueet haastavat toisen puolustusalueen puolustus- ja erityisesti merkkauspelaamista, Nieminen summaa.

Kokoonpanopuolella pelikieltonsa lusinut Teemu Suhonen korvaa Aleksi Malisen, josta tulee seitsemäs puolustaja.

Katso videolta myös Josh Tevesin ja Suhosen ajatuksia illan ottelun alla.

Mikkelistä on tulossa paljon väkeä paikalle, joten eiköhän pistetä kunnon lauantaisauna pystyyn! Nappaa lippusi Ticketmasterista.

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.