Konnekuljetuksen otteluennakko: Liigan paras puolustus kyläilee Jyväskylässä

JYP palaa tositoimiin viikon ensimmäisessä ottelussaan, kun Hippokselle kylään saapuu sarjan kärkikahinoissa oleva Pelicans. Viikko on hurrikaaniryhmälle erityinen, sillä ohjelmassa on vain kaksi kotipeliä.

Tähän viikkoon lähdetään kaksi voittoa alla, kun viime viikon viimeisissä peleissä kaatuivat KooKoo ja HIFK. Voittojen turvin JYPillä on 18 pistettä 16 ottelusta. Sarjasijoitus on 11.

– Olimme HIFK-ottelun kolmannessa erässä vastustajaa vahvempia, vaikka oli meidän kolmas pelimme. Tällaiset yksittäiset jutut ovat prosessissa merkityksellisiä. Olemme myös puolustaneet paremmin ja vastustajan vaaralliset maalipaikat ovat olleet vähemmässä, Ville Nieminen sanoo.

Vastaan luisteleva Pelicans on sarjassa kolmantena, kun sillä on 15 ottelun jälkeen 31 pistettä. Merkillepantavaa on erityisesti heidän puolustuspelaamisensa, sillä lahtelaiset ovat päästäneet sarjassa vähiten maaleja. Pussinokat eivät ole päästäneet lokakuun kahdeksassa pelissä kertaakaan enempää kuin yhden maalin.

– Kun kyseessä on viikon ensimmäinen peli, valmistautuminen on merkityksellinen. Meidän pitää ottaa ilmaiset pois Pelicansilta. Heillä on myös Liigan parhaat maalivahdit, joten paljon kulminoituu maalinteon tukitoimiin, Nieminen summaa.

JYPin ainoa kokoonpanomuutos on ylimääräisen pelaajan vaihtaminen, kun Rasmus Heljangon tilalle tulee Ville Ottavainen.

Katso videolta myös Aaro Vidgrenin sekä Valtteri Kakkosen ajatuksia viikosta sekä ennustukset illan ratkaisijasta.

JYP-Pelicans LähiTapiola Areenalla kello 18.30. Paikkasi peliin lunastat Ticketmasterista..

Ottelu on myös Keskimaan asiakasomistajapeli, ja S-etukortilla lunastat kaksi normaalihintaista lippua yhden hinnalla. Etuhintaiset liput ovat myynnissä Ravintola Hurrikaanissa, JYP-toimistolla sekä A1 lippuluukulla ennen ottelua niin kauan, kuin lippuja riittää.

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.