Konnekuljetuksen otteluennakko: Tehdään tästä upea ilta!

Viikko huipentuu upeaan tapahtumaan, kun JYP saa täyteen 2000 peliä kotoisessa pääsarjassamme. Mikä komeinta, päivänä on perjantai ja vastassa aina sytyttävä HIFK. Kirsikaksi kakun päälle JYP katkaisi eilen vielä tappioputkensa KooKoon kustannuksella, joten joukkue lähtee juhlapeliin täynnä energiaa.

Tappioputken katkaisu tuli 2–1-vierasvoitolla KooKoosta.

– On ollut vaiheikas viikko. Emme ole pelanneet niin hyvin kuin aiempina viikkoina, nyt haemme huipennusta myös suorituksen kautta. Meillä on iso mahdollisuus, eilisen voiton jälkeen on paljon pelissä, Ville Nieminen sanoo.

HIFK:n edellisistä otteluista on havaittavissa mielenkiintoista tilastokuriositeettia, kun kolme edellistä peliä on päättynyt lukemiin 2–0. Kahdesti HIFK oli voittavana osapuolena, mutta joukkueen edellisessä pelissä Lukko onnistui pitämään helsinkiläiset nollilla. Illan kamppailijoiden sarjasijoitukset ovat peräkkäiset 11. ja 12., joten myös se tuo pientä lisätutinaa iltaan.

– Tänään tulee pienten marginaalien peli, jossa kamppaillaan paljon. Valmistautumiseen on meille pieni etu, kun alla on jo kaksi peliä tällä viikolla, Nieminen summaa.

HIFK:n nimekkään joukkueen odotetaan vahvistun jälleen pelikuntoisella Julius Nättisellä, joka on myös jokaiselle JYP-henkiselle tuttu.

Kokoonpanossa nähdään pieni muutos kenttäpelaajien osalta, kun Geoff Platt nousee nelosketjuun ja Rasmus Heljanko on 13.hyökkääjä. Maalin suulla nähdään nopeasti pelikuntoon toipunut Eetu Laurikainen.

Videolla tunnelmiaan kommentoivat myös Rasmus Heljanko ja Juuso Puustinen.

Katso myös takavuosien JYP-legendojen Pertti Rastelan ja Ari Kankaanperän haastattelut, joissa he muistelevat JYPin matkaa 2000 peliin.

JYP-HIFK LähiTapiola Areenalla kello 18.30.

Kauden yleisöennätys on rikkoutumassa, joten eiköhän pistetä ensimmäistä kertaa tälle kaudelle 4000 katsojan raja rikki! Komeaan perjantai-illan yhteiseen tapahtumaan liput löytää Ticketmasterista.

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.