Perjantain 14.10. JYP-Tappara ottelussa tapahtuu

Viikonloppu startataan komeasti perjantaina, kun JYPin vastustajaksi saapuu hallitseva Suomen mestari, Tampereen Tappara. Liput jännitysnäytelmään Ticketmasterin verkkokaupasta, JYP-toimistolta (puistokatu 21), Prisma Seppälästä sekä Ravintola Hurrikaanista.

Ottelutapahtumassa on luvassa seuraavaa oheistapahtumaa:

Saavu pyörällä peliin – tarjolla valvottu parkki, ilmaa, öljyä, heijastimia sekä arvonnassa t-paitoja

JYPS ja JYP toteuttavat katsojille ottelun ajaksi valvotun ilmaisen pyöräparkin. Parkkiin tuotujen fillareiden renkaisiin lisätään ilmaa ja ketjuihin öljyä pelin aikana. Pyöriin lisätään tarvittaessa ilmaiseksi sivuheijastimet ja heijastinteippejä. Fillareissa havaituista vioista kirjoitetaan lähetteet pyörähuoltoon. Parkki sijoittuu jäähallin pääsisäänkäynnin edustalle. Valvottuun parkkiin mahtuu enintään 200 pyörää.

Kaikki otteluun pyörällä saapuneet katsojat saavat We Cycle JYP -pyörätarran. Fillarilla saapuneiden kesken arvotaan 25 kpl teknisiä We Cycle JYP -teepaitoja sekä 2 kpl tehokkaita Fenixin pyöränvaloja. Lisäksi pyörällä tulevat saavat Pandan lakupatukoita.

JYP ja JYPS kannustavat katsojia saapumaan jatkossakin pyörällä peleihin – näin välttää ruuhkia ja saa itsekin hyvää kuntoliikuntaa ottelureissuilla.

Tuo metalliromut Retekon pisteelle 

Perjantain pelin otteluisäntänä toimii Reteko. Reteko kierrättää kaikenlaiset metalliromut kuparista katalysaattoreihin ja ruostuneista autonromuista teollisuuden metallipurkujätteeseen.

JYP ja Reteko kannustavat ihmisiä kierrättämään metallirojua ja se onnistuu ottelua ennen ja sen aikana helposti LähiTapiola Areenan parkkipaikalla tekojään huoltorakennuksen vieressä Retekon pisteellä! Retekon siirtolava löytyy samalta paikalta koko viikonlopun ajan.

www.reteko.fi

 

Myynnissä ainutlaatuisia tekstiilejä – ostamalla tuet JYP U16 toimintaa

JYPin myyntipäällikkö Kalle Koskinen lahjoitti kesällä JYP U16 joukkueelle JYP Liigan vanhoja mainoskankaita ja mm. Jani Tuppuraisen jäähyväispelin kankaan, jota ei luonnollisesti ole kuin yksi laatuaan.

Kankaista työstettiin Kuurojen Palvelusäätiön viittomakielisessä työkeskuksessa Hämeenlinnassa mm. toiletti- ja mailanauhalaukkuja sekä kauppakasseja. Projekti työllisti viittomakielisiä vaikeasti työllistyviä henkilöitä ja tarjosi mielekästä päivä- ja työtoimintaa henkilöille, joilla on erityisiä tuen tarpeita.

Tuotteet tulevat myyntiin perjantain 14.10. JYP-Tappara ottelussa! Tuotteiden myyntituotoilla tuetaan JYP U16 Sm-sarja joukkueen toimintaa.

 

 

Nähdään perjantaina LähiTapiola Areenalla!