Suhonen jatkaa JYPissä – Kakkonen hakee pelituntumaa Mestiksestä

Alkukauden koeajalla JYPissä ollut Teemu Suhonen jatkaa seurassa loppukauden sopimuksella. Suhonen on sopeutunut Jyväskylään hyvin ja ehtinyt kantaa myös joukkueen kultakypärää.

Juuri ennen kauden alkua Jyväskylään saapunut puolustaja on pelannut kaikissa yhdeksässä pelissä, joissa on syntynyt tehot 1+4.

– Suhonen on tuonut joukkueeseen sitä osaamista, mitä ajattelimme. Hän on ollut ylivoimalla hyökkäyspään uhka, mutta myös tuonut rauhallisuutta viisi vastaan viisi -pelaamiseen, urheilujohtaja Mikko Viitanen kommentoi.

Kakkonen lähtee lainalle

Valtteri Kakkonen puolestaan lähtee lainalle Joensuuhun Mestis-seura Joensuun Kiekko-Poikiin. Kyseessä on kahden viikon mittainen laina, jonka aikana Kakkonen ehtii pelata neljä ottelua joensuulaisseuran riveissä. 22-vuotias puolustaja on ollut JYPin kokoonpanossa kolmessa ottelussa, mutta peliaikaa miehelle ei ole kertynyt.

– Lainan tarkoituksena on saada pelaajalle kaipaamaansa peliaikaa, ja saada entistä valmiimpi pelaaja auttamaan meitä, kun laina umpeutuu, Viitanen toteaa.

Kakkonen on JYPin käytettävissä jälleen 18.10. pelattavassa SaiPa-JYP-ottelussa.