Konnekuljetuksen otteluennakko: Juhliiko Rautakorpi Nordiksella?

JYP lähtee viimeiseen Liiga-viikkoon ennen maajoukkuetaukoa. Sijoitus tällä hetkellä on 13. Pisteitä on kertynyt yhteensä 20 kappaletta. Niitä kertyi viime viikolla kaksi lisää, kun Pelicans kaatui jatkoajan jälkeen, mutta Jukurit haki pisteet Hippokselta.

– Maalin hinta omaan päähän oli liian kevyt. Teimme lapsuksia, sellaisia virheitä, joilla vastustaja ei meille maalipaikkoja anna. Peli on riittävää, mutta ratkaisuhetkillä mitataan, kuinka ne käytetään hyväksi, Ville Nieminen toteaa.

JYPillä on vastassa HIFK legendaarisella Nordiksella. HIFK lähtee peliin voitto alla, kun se katkaisi HPK-jatkoaikavoitolla viiden ottelun tappioputken. Sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä 14. ja pisteitä on kasassa 18.

HIFK on tällä hetkellä sarjan huonoin ylivoimajoukkue, kun taas JYP heikoin alivoimajoukkue. Onkin mielenkiintoista nähdä, kumpi parantelee omia tilastojaan.

– HIFK:lla on ollut samoja ongelmia kuin meillä, mutta nyt he ovat saaneet päätä pinnalle ja se generoi energiaa. Meidän täytyy löytää keinot paineen alta lähtöön, mutta syöttää heille myös omaa lääkettään, eli korvaa karvauspeliä ja jatkopainetta, Nieminen summaa.

Kokoonpanopuolella nähdään ainakin yksi muutos, kun Severi Lahtinen korvaa Geoff Plattin.

Ottelu on samalla Jukka Rautakorven juhlapeli. HIFK-ottelun jälkeen hänellä on kasassa 905 valmennettua peliä Liigassa, joilla hän nousee yksinäiseksi tilastokärjeksi valmennettujen otteluiden määrässä. Aihetta käsiteltiin tuoreessa Hurrikaanin Pyörteissä-podcastissa.

Ottelu alkaa Helsingissä kello 18.30. Mikäli et pääse paikalle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.