Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP hamuaa viikonlopun toista viikinkipäänahkaa

JYPin tuplapeliviikonloppu Jukureita vastaan huipentuu lauantaina Mikkelissä. Joukkueet kohtaavat toistamiseen vuorokauden sisään minipudotuspeli-henkisessä otatuksessa. Joukkueet hakivat asetelmat otteluun perjantaina Jyväskylässä, kun JYP oli parempi selvin lukemin 6–2.

– Tuo oli iso voitto, mutta pelistä jäi parannettavaa. Eilisen suorittaminen ei tule riittämään, se on ihan selvä, Ville Nieminen tiivistää.

Perjantain ottelun ratkaisevaksi teemaksi muodostui maalinteon tehokkuus, missä JYP oli selvästi parempi. JYP teki illan aikana kolmella ylivoimamahdollisuudella kolme maalia, kun taas mikkeliläiset jäivät omissa mahdollisuuksissaan nollaan osumaan. Myös tasakentällisin Veini Vehviläinen onnistui ottamaan niskalenkin Frans Tuohimaasta.

Jukurit tuleekin illan otteluun varmasti sisuuntuneena, joten hurrikaanipaitojen valmistautumisen otteluun pitää osua nappiin ja kaukalossa parantaa eilisestä.

– Vastustaja pelaa pystysuunnan lätkää ja kääntää kiekkoja ulos alueelta. Siinä pitää olla hyökkääjien varmistamassa ja maltillisia tilanteissa, kun pelin suunta kääntyy, Nieminen tiivistää.

Kokoonpanopuolelle tulee muutoksia eiliseen verrattuna. Yksi muutos on ainakin Rasmus Heljangon nouseminen Mikko Petmanin tilalle.

Ottelu alkaa Mikkelissä kello 17.00. Kotikatsomossa voit jännittää ottelua katsomalla sen CMoresta tai kuuntelemalla Radio Keskisuomalaisen It’s Hockey Time-lähetyksen ennakko- ja jälkipeleineen.