Konnekuljetuksen otteluennakko: Kova viikko käynnistyy Turussa

JYP aloittaa kolmen ottelun viikon neljän ottelun voittoputkessa. Viime viikko päättyi iloisiin tunnelmiin, kun minipudotuspelissä Jukurit kaatui molemmissa peleissä. Voitot nostivat JYPin sarjataulukossa kymmenennelle sijalle. Tehokas viimeistely oli molempien pelien kantava teema.

– Olimme viikonloppuna teräviä ratkaisuhetkissä ja heikot hetket jäivät lyhyiksi. Voitot ruokkivat yleistä mielialaa ja pelaajien itseluottamusta. Nyt lähdetään kuitenkin taas alusta rakentamaan tätä viikkoa ja tänä aamuna pelaajan latautuminen peliin on avainjuttu, Ville Nieminen selittää.

Tällä viikolla JYP kohtaa TPS:n, KooKoon ja Tapparan, jotka kaikki ovat mukana kiivaassa kamppailussa pudotuspelipaikoista. Uusi viikko käynnistyy Suomen Turussa. TPS on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä neljä pistettä JYPiä enemmän keränneenä. Turkulaisten ottelutahti marraskuussa on ollut melko löyhä ja tappioiden sävyttämä. Marraskuun kuudesta ottelusta on kasaan kertynyt kuusi pistettä ja edellinen kolmen pisteen voitto on jo lähes kuukauden takaa.

Turkulaiset roikkuvat peleissä mukana tiiviillä puolustuspelaamisella. Hyökkäyspeli on takunut, mikä näkyy myös tilastoissa: TPS on sarjan heikoin ylivoimajoukkue ja ylipäätään vähiten maaleja tehnyt joukkue. Joukkueen kultakypärää kantaa Antony Rech 11 pisteellä. Hyökkääjä kirjasi tehot 1+1, kun TPS haki pisteet Jyväskylästä kauden alkutekijöissä.

– TPS on HPK:n kaltainen joukkue, jolla on kova moraali ja taistelee loppuun asti. Todella pienet marginaalit ja vähämaalinen peli.

Kokoonpanoon ei ole odotettavissa muutoksia lauantaihin verratuna.