Konnekuljetuksen otteluennakko: Kuopioon odotetaan Veininkiä ja kuumia tunteita

JYPin kausi jatkui keskiviikkona kotona harmillisen tutulla kaavalla. Hyvätkään otteet kaukalossa eivät heijastuneet valotaululle, vaan Ässät oli tyly vieras ja haki pisteet.

– Paljon jäi parannettavaa tehokkuuspuolelle, maalinteko on herkkää hommaa. Tällaisissa peleissä pitää miettiä, kuinka paljon on aikaa ja tilaa, onko tukitoimet suoritettu tarkasti tai onko pelaajalla ollut mahdollisuus myös jonkinlaisiin hämäyshommiin, Ville Nieminen pohdiskelee.

Kausi jatkuu perjantaina Järvi-Suomen paikalliskamppailulla, kun vastaan asettuu KalPa Kuopiossa. Kohtaaminen on joukkueille jo kauden kolmas. Tähän mennessä kilpipaidat ovat olleet niskan päällä, kun JYP on jäänyt peleissä täysin ilman pisteitä.

KalPa on tällä hetkellä sarjassa viidentenä 17 pistettä JYPiä enemmän keränneenä. Se on myös sarjan eniten maaleja tehnyt joukkue ja jaetusti Liigan paras kotijoukkue, joten haaste Kuopiossa on kiehtova ja iso.

– Meillä on vastassa vauhtijoukkue, joka on yksi sarjan parhaita karvaajia ja riistäjiä. Voimme odottaa lämminhenkistä peliä, Nemo tiivistää.

Kokoonpanosta nostettakoon esiin se, että Veini Vehviläinen pelaa Kuopiossa ensimmäisen pelin paluunsa jälkeen. Joakim Kemell on yhä sivussa.

Ottelu Kuopiossa alkaa kello 18.30. Jos paikalliskamppailuun lähteminen paikan päälle ei onnistu, voit virittäytyä tunnelmaan katsomalla ottelua CMoresta tai kuuntelemalla Radio Keskisuomalaisen taajuuksilta.