Konnekuljetuksen otteluennakko: Pudotuspelitunnelmaa ja ysärihuumaa

JYPin kausi jatkuu perjantaisella kotiottelulla Jukureita vastaan. Viikonloppu on mielenkiintoinen, sillä ohjelmassa on tuplapeli mikkeliläisiä vastaan. Hurrikaanipaidat lähtevät viikon ensimmäiseen peliin mielenkiintoisista asetelmista, kun viime viikolta on alla kaksi kolmen pisteen voittoa.

– Keskiviikkona oli viikon paras peli, mikä epäonnella hävittiin, mutta viikonloppuna onneksi käänsimme tilanteen. Nyt on edessä iso mahdollisuus. Tällaisissa asetelmissa yleensä ensimmäinen ilta tunnustellaan ja toiseen peliin tehdään korjausliikkeet, Ville Nieminen sanoo.

Jukurit nappasi tällä viikolla paikan CHL:n puolivälieriin ja on Liigassa sijalla 11 kolme pistettä JYPiä enemmän keränneenä. Tämä tekee viikonlopun asetelmasta entistä mielenkiintoisemman.

– Pelissä on varmasti tunnetta, kun pelaamme samoista sijoituksista. Vastustajallakin on huippumaalivahti. Jukurit on todella yllätysvalmis ja hyökkäysorientoitunut joukkue, Nieminen sanoo.

Kokoonpanopuolella mennään minimaalisin muutoksin, kun viime peliin verrattuna vain seitsemäs puolustaja vaihtuu Valtteri Kakkosesta Aleksi Maliseen.

Marraskuusta huolimatta panokset tuovat Hippokselle pudotuspelitunnelmaa. Ottelussa juhlistetaan myös 99-vuotista JYPiä ysäriteemalla, joten syitä saapua paikalle on enemmän kuin tarpeeksi. Nappaa siis lippusi Ticketmasterista.

Katso videolta myös Aaro Vidgrenin ja Juuso Puustisen kommentit.

Otteluennakkon tarjoaa Konnekuljetus.