Konnekuljetuksen otteluennakko: Vielä kerran ennen maajoukketaukoa

JYP lähtee viimeiseen otteluun ennen maajoukkuetaukoa kääntämään kurssiaan, kun alla on kaksi tappiota. Mahdollisuus voittotunnelmiin tulee kotona, kun kylään saapuu Tampereen Ilves.

JYP pelasi edellisen kerran tiistaina, kun joukkue hävisi HIFK:lle Helsingissä lukemin 4–2. Ottelu oli melko perinteinen tämän kauden kamppailu, kun vastustaja oli tasaisessa pelissä tehokkaampi ja vei pisteet. Joukkue lähtee illan peliin sarjataulukon sijalta 14, kun kasassa on 20 pistettä.

– Olemme tyytyväisiä tekemiseen prosessissa. Tulokset maalaavaat maisemaa ja niihin emme ole tyytyväisiä, Ville Nieminen sanoo.

Ilves tulee Jyväskylään sarjataulukon viidennellä sijalla, kun 18 ottelun jälkeen kasassa on 31 pistettä. Myös tupsukorvien edellinen ottelu on tiistailta, kun pisteet lähtivät matkaan Mikkelistä 5–0-voitolla.

– Vastustaja on hyökkäysvoittoinen joukkue, joka luistelee koko ajan. Meidän pitää torjua heidän suorat hyökkäykset ja pysyä kiekossa, ottaa kaikki ilmaiset heiltä pois, Nieminen kuvailee.

Katso videolta myös Braden Christofferin ja Joakim Kemelin ajatukset illan pelistä.

Ennen peliä on luvassa tunteikas Jerry Turkulaisen palkitseminen Liigan lokakuun pelaajana. Eiköhän perjantai-illan kunniaksi siis täytetä halli ja huudeta Ilves kumoon! Liput nappaat Ticketmasterista.

Otteluennakon tarjoaa Konnekuljetus.