Turkulainen haluaa johtaa JYPin menestyksekkäisiin vuosiin

JYP ilahdutti monia kannattajia perjantaisessa Ilves-ottelussa kertomalla Jerry Turkulaisen jatkavan hurrikaanipaidassa. Kolmevuotinen sopimus sisältää ulkomaan option kahdesta jälkimmäisestä kaudesta.

– Hyvä fiilis jatkaa JYPissä. Pidempi sopimus tuo rauhaa, ja on siistiä olla tässä mukana. Sekä seura että minä olimme samoilla mietteillä, joten pääsimme sopimusneuvotteluissa aika nopeasti maaliin, Turkulainen kuvailee.

Turkulaisen sopimuskuviot ovat olleet hyvä esimerkki siitä, että joskus kiekkomaailmassa asiat voivat edetä yllättävin tavoin. Keväällä näytti, että Turkulainen jatkaa matkaansa muualle, mutta mies kuitenkin jatkoi Jyväskylässä yksivuotisella sopimuksella. Nyt taskussa on monivuotinen sopimus, joten myös tulevien kausien suunnitelmat näyttävät hieman selvemmiltä.

– Aika erikoisia aikojahan tässä on ollut kiekkomaailmassa. Hyvä että saatiin vähän huomiota kerättyä ja uutisia liikkeelle, Turkulainen naurahtaa käänteille.

Uusitun valmennuksen alaisuudessa Turkulainen on ollut niitä pelaajia, jotka ovat ottaneet ison askeleen eteenpäin. Vaikka mies kantaa isoa vastuuta joukkueessa ja taistelee sarjan pistepörssin voitosta, hyökkääjä näkee, että varaa kehityksellekin on vielä tulevien vuosien aikana.

– Olen tykännyt valmentajista ja tästä prosessista. Koen, että se kehittää minua ja pääsen voimakkaasti eteenpäin näiden vuosien aikana. Toivottavasti pystyn viemään myös JYPiä eteenpäin.

Katso videolta tarkemmat Turkulaisen ajatukset jatkosopimuksesta, hänen omasta sekä JYPin pelaamisesta ja maajoukkuetauon suunnitelmista.

Katso videolta tarkemmat Turkulaisen ajatukset jatkosopimuksesta, hänen omasta sekä JYPin pelaamisesta ja maajoukkuetauon suunnitelmista.

Kuva ja video: Jiri Halttunen