JYP-Ässät 29.12. on Liikuntapääkaupunki -ottelu – ilmaiseksi peliin

JYP järjestää Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelun torstaina 29.12.2022, jolloin LähiTapiola Areenalla vastaan asettuu Porin Ässät. Ottelutapahtumasta tekee merkityksellisen se, että JYPin yhteistyökumppanit mahdollistavat kaikille maksuttoman pääsyn Liiga-otteluun. Tavoitteena on mahdollistaa peliin pääsy sellaisillekin perheille, joille peleihin pääsy on normaalisti haastavaa.

Peli on kaikille ilmainen, mutta jokainen tarvitsee ottelulipun. Ottelulippuja jaetaan kohdennetusti yhteistyössä mm. Jyväskylän kaupungin, Muuramen kunnan sekä mukaan lähteneiden yhteistyökumppaneiden kanssa.  Lisäksi yhteistyökumppanit jakavat lippuja omissa verkostoissaan.

Lippuja voi hakea Kauppakeskus Sepän JYP joulukaupasta ma 19.12. klo 11 alkaen sekä ke 21.12. klo 11 alkaen. Jaossa on 200 lippua per päivä. Rajoitus 2 lippua/asiakas. Lippuja saa myös LähiTapiola Areenan A1 sisäänkäynnin lippuluukulta ennen peliä.

Kausikortit toimivat normaalisti.

Edellisen kerran Liikuntapääkaupunki Jyväskylä ottelu järjestettiin joulukuussa 2021. Tapahtuma oli todella suosittu, ja tänäkin vuonna tavoitteenamme on saada halli täyteen katsojia.

Merkityksellisen yhteiskuntavastuuottelun mahdollistaa yhteensä 20 yhteistyökumppania:

OP Petäjävesi,
Peab,
Maansiirto Harry Mäkelä,
OP Koti Keski-Suomi,
Gram,
Biovoima,
4M,
Muuramen kunta,
Arkkitehtipalvelu,
Renoa,
Loimua,
Metsätyö,
Doseco,
Ruthin Leipomo,
Aidon,
Keox,
Jyväskylän kaupunki,
Linkki,
Keskisuomalainen,
FinestCon