Konnekuljetuksen otteluennakko: Ässät kylään vuoden viimeiseen kotipeliin

JYP pelaa vuoden viimeisen kotipelinsä tänään torstaina. Edessä on hieno päivä, kun kyseessä on Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelu, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Kotijoukkue lähtee peliin tappio allaan, kun Kärpät ryöväsi pisteet Jyväskylästä tapaninpäivänä.

– Olemme tyytyväisiä prosessiin, mutta kuten viime pelissäkin kävi, meillä on vielä peikko voitettavana. Emme saa palkintoa hyvistä pelistä, Ville Nieminen summaa.

Viimeiseen kotipeliin kylään tulee Ässät, joka kamppailee JYPin kanssa samoista sijoituksista. Patapaidat ovat sarjassa sijalla yhdeksän, kun kasassa on viisi pistettä sijan 14 hurrikaanipaitoja enemmän.

– Ässät on hyvin valmennettu joukkue, joka pelaa nousujohteista kautta. Niklas Rubin on yksi Liigan parhaista maalivahdeista, joka on ryöstänyt kaksi peliä meiltä, Nieminen kuvailee.

Kokoonpanopuolella nähdään pientä eloa, kun Samuel Salonen ja Aaro Vidgren vaihtavat kenttäkoostumuksissa paikkaa.

Katso videolta myös Salosen ja Eetu Peltolan ajatuksia tulevasta koitoksesta.

Ilmaislippuja jaetaan tänään LähiTapiola Areenan A1 lippuluukulla kello 11-12 ja kuudesta eteenpäin kaikki jäljellä olevat liput. Viiden ja kuuden välillä on mahdollisuus vaihtaa yhteistyökumppanien jakamat lipukkeet pelilippuun.

Hyvästellään vuosi 2022 tyylillä ja pistetään Hippos sekaisin!