Konnekuljetuksen otteluennakko: Lauantaiksi Lahteen

JYPin kahden pelin viikko käynnistyi ikimuistoisella kärppävoitolla ja huipentuu lauantaina Lahteen. Torstaista ikimuistoisen teki JYPin tapa nousta kahden maalin takaa jatkoaikavoittoon, kun Hippoksella nähtiin Severi Lahtinen-show.

– Me olemme KooKoo-ottelusta asti uskoneet, että me tulemme vielä peleihin mukaan, kun jaksamme jauhaa. Tiesimme maalipaikkoja tulevan, kunhan kulmahampaat löytyvät viimeiselle kymmenelle metrille. Ensimmäiset 50 minuuttia oli vähän tussuttelua, Ville Nieminen kuvailee.

Lauantaina Lahdessa tussauttelulla ei juuri ole varaa, sillä Pelicans on sarjan toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Tiiviisti puolustava joukkue on ratkonut useat pelit ylivoimalla, ja viimeisenä lukkona on ollut huippuluokan maalivahtipelaaminen.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin viihdyttävä kovan intensiteetin kamppailupeli, josta JYP poistui voittajana jatkoajan jälkeen.

– Pelicans on kova karvausjoukkue, eikä ollenkaan sellainen trap-joukkue. Meidän pitää pystyä iskemään heidän syöttöpeliinsä kiinni, Nieminen sanoo.

Kokoonpanopuolella ainakin Braden Christoffer palaa rivistöön yhden ottelun pelikieltonsa jälkeen.

Ottelu Lahdessa alkaa kello 17. Jos et pääse paikalle, voit katsoa ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.