Konnekuljetuksen otteluennakko: Odotuksissa erityinen ilta Tampereella

JYP näytti jäävän perjantaina ilman pisteitä toisen kerran peräkkäin, mutta huima taisteluilme käänsi KooKoo-pelin päälaelleen ja loppulukemat kirjattiin 4–2. Nousu takaa rinnalle ja ohi oli harvinaista herkkua tälle kaudelle.

– Me emme antaneet periksi. Hyväksyimme, etteivät pelit ole koskaan täydellisiä ja ratkaisu tulee viimeisellä kympillä. Se oli oppia voittavalle joukkueelle siitä, miten rutiinijoukkue hoitaa hommaan kotiin, Ville Nieminen kuvailee.

Yksi voittava joukkue on myös vastassa lauantaina, kun bussi suuntaa Tampereelle Tapparan vieraaksi. Hallitsevan Suomen mestarin kausi alkoi yskähdellen, mutta hiljalleen voittoja on alkanut tulla ja joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan neljänneltä sijalta 11 pistettä JYPiä enemmän keränneenä.

Ville Niemisen pitkä historia kirvesrintojen kanssa tuo myös miehelle itselleen erityislatauksen peliin.

– Peli on ollut merkittynä kalenteriin jo pidempään ja päälle vielä se, että Jyväskylästä on tulossa satoja ihmisiä katsomaan peliä. Tappara on todella yksinkertainen joukkue, joka painaa härskisti pystyyn riistojen jälkeen, Nieminen virkkoo.

Kokoonpanopuolella Joakim Kemellin paluu lähestyy. Paluu vielä tähän peliin ei ole varmaa.

Lauantai-illasta on tulossa huima näytös. Jos et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua CMoren suoratoistopalvelussa tai kuunnella Radio Keskisuomalaisen otteluselostuksen sekä ennakko- ja jälkipelit.