Konnekuljetuksen otteluennakko: Vielä kerran ennen joulua

JYP pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa perjantaina Mikkelissä. Joukkue lähtee kruunaamaan viikkoa toisella voitolla, kun avauspelissä kaatui HPK. Kahdessa ensimmäisessä erässä JYP oli vastaanottava osapuoli, mutta sisuuntui päätöserään ja vei pisteet lukemin 3–1.

– Emme antaneet periksi, mikä on hyvä puoli. Huonona puolena oli se, ettei tuollainen kahden ensimmäisen erän suoritus ollut mistään kotoisin. Olimme puolustaessa liian hitaita, emmekä saaneet päätymyllyjä riittävän nopeasti poikki, Ville Nieminen sanoo.

JYP ja Jukurit pelasivat minipudotuspelihenkisen tuplapelin marraskuun lopussa, josta pisteet menivät hurrikaanipaidoille 6–0. Noiden kohtaamisten jälkeen Jukurit on kerännyt kuudesta pelistä 13 pistettä ollen sarjan toiseksi kuumin joukkue, kun taas JYPin pistepussi on karttunut samalla pelimäärällä kahdeksalla pisteellä. Mikkeliläiset lähtevät peliin kuitenkin kahden ottelun tappioputkessa, ja sarjan 9. ja 10. sijan joukkueita erottaa kaksi pistettä.

– Jukurit antaa kovan prässin joka kentän osa-alueella ja siihen täytyy olla valmis. Heidän vahvuutensa ovat melko samanlaisia kuin HPK:lla, Nieminen kuvailee.

Kokoonpanoon pientä eloa tuo alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin lähteneiden Joakim Kemellin sekä Aleksi Malisen poissaolo. Seitsemännen puolustajan paikan ottaa Valtteri Kakkonen, kun taas hyökkäykseen nousee Rasmus Heljanko.

Ottelu Mikkelissä alkaa kello 18.30. Voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.