Hurrikaanin Pyörteissä Jakso 9: ”Olin valmiimpi kuin koskaan ja sitten tuli pikkukiva” – Vieraana Patrik Siikanen

Hurrikaanin Pyörteissä-podcast palaa pieneltä tauolta yhdeksännen jakson muodossa. Sana “paluu” on muutenkin ajankohtainen, sillä tämän jakson vieraana on viikonloppuna kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa pelannut Patrik Siikanen. Hyökkääjä kärsi harjoituspeleissä ikävän loukkaantumisen, joka piti miehen sivussa tositoimista yli puolen kauden ajan. Tämän aiheen ympärillä pyöritäänkin paljon tämänkertaisessa jaksossa.

Jaksossa keskustellaan myös paljon puhutuista muutoksista JYPissä, joihin Siikasella on vahva katsantokanta neljän Jyväskylässä vietetyn kauden myötä. Kuullaanpa jaksossa myös yllättävä fanitustausta “Patun” lapsuudesta, jonka takia myös kaveripiirissä tuli sanomista. Jakson juontaa tuttuun tapaan Jere Korkalainen.

Voit kuunnella podcastin Spotifysta, Youtubesta tai suoraan alta.

Podcast tuotetaan Micael-studiolla Jyväskylän keskustassa Tapionkadulla. Jos oma äänituotanto kiinnostaa, suuntaa osoitteeseen www.micael.fi/jyp/