Konnekuljetuksen otteluennakko: Lahdessa vastassa ärsytetty isäntä

JYP palasi voittojen tielle Sportin kustannuksella perjantaina Hippoksella. Uusi haaste tulee nopeasti, kun tänään pelataan Lahdessa Pelicansia vastaan.

– Eilinen esitys oli vakuuttava. On vielä turha lähteä puhumaan putkista, sillä ekana pitää saada lataus kohdalleen. Tarvitsemme saavutustarvetta, mutta pelaamisen riemun pitää näkyä. Meillä on vain voitettavaa, Ville Nieminen sanoo.

Pelicans on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Viime aikojen otteet ovat kuitenkin olleet melko vaisuja, sillä viidestä edellisestä pelistä on vain yksi voitto ja kymmenestä pelistäkin pisteitä on kahdeksan. Hetken aikaa varmalta näyttänyt paikka kuuden joukossa on vahvasti uhattuna, joten halu pisteille näkyy varmasti pussinokkien otteissa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmat veivät kotipelin nimiinsä. JYP voitti jatkoajalla 3–2, Pelicans varsinaisella peliajalla 4–3. Lahtelaisten edellinen ottelu on keskiviikolta, kun Sport voitti kotona 5–2.

– Pelicans on juonikas porukka, jonka paineen alla kiekotteluun ja suoriin hyökkäyksiin pitää päästä kiinni. Ensimmäinen kymppi on merkittävä. Meillä on jo hormonitoiminta käynnissä, ja se auttaa meitä pelin alussa, Nieminen sanoo.

JYP ei muuta kokoonpanoaan eiliseen verrattuna.

Ottelu Lahdessa käynnistyy kello 17 ja paikalle odotetaan runsasta hurrikaanifanien katrasta. Mikäli itse et pääse paikalle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta kello 16 alkaen.

Toimittaja: Jere Korkalainen