Konnekuljetuksen otteluennakko: Panokset katossa

JYPin viikko jatkuu tänään perjantaina kotiottelulla Sportia vastaan. Hurrikaanipaidat lähtevät otteluun tappio allaan, kun TPS nappasi pisteet tiistaina Turussa lukemin 3–1.

– Olimme tyytyväisiä siihen kuinka pelasimme, mutta tulos jäi piippuun. Kun kolmannessa erässä aletaan pelata tuloksesta, peli menee jännitteiseksi, Ville Nieminen kuvailee.

Sport on sarjassa yhden sijan JYPiä edellä kolme pistettä enemmän keränneenä, joten perjantain peliä voi kuvailla kuuden pisteen peliksi. Vaasalaisten edellinen peli on keskiviikolta, jolloin Pelicans kaatui kotiareenalla lukemin 5–2. Kunto on muutenkin ollut lupaava, sillä seitsemässä edellisessä ottelussa Sport on jäänyt pisteittä vain kertaalleen.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat pelit ovat päättyneet kotivoittoon, kun Liigan avauskierroksella Sport oli Vaasassa vahvempi lukemin 3–1, mutta lokakuussa JYP makseli kalavelkoja samoin lukemin.

– Pelaajan fokuksen pitää pysyä hetkessä ja pelata erä kerrallaan. Sport on vahva kamppailujoukkue, joka pelaa kaksivaiheisesti. Tulossa on aikuisten miesten kamppailuottelu, Nieminen povaa.

Ainoa muutos tiistaihin verrattuna on ylimääräisen pelaajan vaihtuminen.

Katso videolta myös Ville Ottavaisen ja Jerry Turkulaisen ajatuksia.

Tunnelma Hippoksella on ollut tällä kaudella erinomainen. Pidetään siis tapaa yllä, ja tule tänään antamaan tukesi JYPille ja kokemaan perjantai-illan huumaa. Liput nappaat Ticketmasterista.