Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikko huipentuu Tapparaa vastaan – kokoonpanossa odotettu palaaja

JYPin kolmen ottelun viikko päättyy kotipeliin Tapparaa vastaan. Tältä viikolta on irronnut yksi voitto, vaikka molemmissa peleissä lähtö on ollut vaikea.

– Ei ole paras lähtökohta joutua takaa-ajajaksi, ensimmäinen kymmenminuuttinen ja lähtö on tärkeä. Tätä asiaa työstetään koko ajan, Ville Nieminen sanoo.

Tappara kuuluu sarjan kovimpiin mittareihin ja mestarisuosikkeihin, joten alun nukahdukselle ei ole tänään varaa. Kirvesrinnat ovat tällä hetkellä sarjataulukossa toisena, ja näyte iskukyvystä tuli torstaina, kun sarjajohtaja Lukko kaatui lukemin 5-2.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja Tappara on vienyt molemmat ottelut. Edellinen kohtaaminen on noin kuukauden takaa Nokia Arenalta, kun JYP hallitsi peliä, mutta Tappara iski lopussa voittomaalin.

– Meillä on kalavelkoja maksettavana. Tappara käyttää maalipaikkansa hyvin. Meidän pitää olla toisessa päässä silmä kirkkaana ja kulmahampaat terävinä, luotsi luonnehtii.

Kokoonpanossa nähdään paljon muutoksia torstain jälkeen, kun kaikkiin ketjuihin on tullut muutoksia. Odotetuin muutos on kuitenkin se, että Patrik Siikanen pelaa kauden ensimmäisen Liiga-pelinsä. Siikanen loukkaantui juuri ennen sarjan alkua harjoituspelissä ja on nyt kuntoutunut pelikuntoon.

Kuuntele videolta Siikasen ja Severi Lahtisen mietteitä tulevasta koitoksesta.

Tapparaa vastaan nähdään taatusti kuuma kohtaaminen, joka ei jätä ketään kylmäksi. Saavu siis huutamaan tukesi JYPille nappaamalla liput Ticketmasterista.