”Seve-show” jatkuu Hippoksella kevääseen 2025 saakka

JYP on käyttänyt Severi Lahtisen viime keväänä tehtyyn sopimukseen kirjatut kaksi optiovuotta, joten “Seve-show” viihdyttää Hippoksella kevääseen 2025 saakka. Lahtinen on noussut viimeisen reilun kuukauden aikana yhdeksi sarjan puhutuimmista pelaajista luovilla ratkaisuillaan.

– Severillä on kyvyt nousta Liigan tähtipelaajaksi. Häneltä on aina nähty taikurin taikatemppuja milloin missäkin kohtaa kenttää, mutta nyt hän ymmärtää, milloin taitoja voi valjastaa käyttöön ja rikkoa kaavaa. Se juuri on hänen vahvuutensa, että hän pystyy tekemään asioita, joita ei osaa odottaa, urheilujohtaja Mikko Viitanen kertoo.

– Hän pystyy kehittymään vielä kaikista helpoimmalla osa-alueella, eli fysiikassa ja saamaan sitä kautta luisteluunsa lisää voimaa.

Lahtisen koko kauden pistesaldo on 18 pistettä 32 ottelussa. 24-vuotias hyökkääjä edustaa JYPiä kolmatta kauttaan, ja 152 ottelussa on syntynyt 57 tehopistettä.

– Olen tykännyt olla täällä mukavassa ympäristössä ja hiljalleen pelikin on alkanut parantua. Mikäpä siis sen parempaa kuin jatkaa täällä. Isoin kehitys on tullut kokonaisvaltaiseen pelaamiseeni. Ensin tehdään joukkueen jutut, sitten vasta omat kikat ja muut vastaavat. Ennen tekemiseni on mennyt ehkä vähän pakottamiseksi, mutta nyt on ollut tasaisempaa, Lahtinen kommentoi.

“Seve” on noussut yhdeksi JYP-fanien lempipelaajaksi ja rakkautta riittää molemmin puolin. Hyvin Jyväskylässä viihtyvä peluri lähettääkin omat kiitoksensa faneille, jotka ovat taas tällä kaudella luoneet hyvää tunnelmaa Hippoksen hornankattilaan.

– Arvostan todella paljon sitä, mitä fanit täällä tekevät. Se tuo meille lisäbuustia ja itsekin sytyn, jos on paljon porukkaa hallissa. Tuntuu siltä, että olemme tässä kaikki yhdessä ja se on tärkeä juttu.

Seuraava kotipeli lauantaina, kun JYP saa vieraaksi Tampereen Ilveksen. Ottelu alkaa LähiTapiola Areenalla klo 17. Liput tapahtumaan: ticketmaster.fi