Konnekuljetuksen otteluennakko: Järvi-Suomen taistoja kohti

JYPillä on edessä iso ja mielenkiintoinen viikonloppu, kun ohjelmassa on kaksi kappaletta Järvi-Suomen taistoja KalPaa vastaan. Homma starttaa tänään Jyväskylästä, kun JYP yrittää palata voittojen tielle kahden vierastappion jälkeen. Niistä viimeisin tuli keskiviikkona Oulussa Kärpille.

– Tämä on meille iso mahdollisuus tässä tilanteessa, jossa olemme. Turha jännittäminen ei ainakaan meitä auta, Ville Nieminen sanoo.

KalPa on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä ja tavoittelee paikkaa kuuden joukossa. Myös kuopiolaisten viikko käynnistyi vierastappiolla, kun Tappara oli tiistaina parempi Tampereella. Joukkueiden edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta on vierähtänyt jo, kun JYP kävi hakemassa pisteet Kuopiosta lukemin 1–4 marraskuun puolivälissä. Tuota ennen KalPa oli voittanut kertaalleen niin kotona kuin vieraissa.

– Tulee kovatempoinen peli, jossa vastustaja karvaa todella kovaa. Meidän pitää päästä pelaamaan pitkiä hyökkäyksiä, Nieminen summaa.

Kokoonpanopuolella nähdään hieman muutoksia. Hyökkäyspäässä Samuel Salonen ja Braden Christoffer palaavat kokoonpanoon, kun taas pakkipäässä Aleksi Malinen pelaa Eetu Peltolan parina.

Katso videolta palaavan Christofferin sekä Juuso Puustisen mietteitä.

KalPa-ottelut harvoin jättävät kylmäksi, eikä mikään viittaa siiheen tänäänkään. Nappaa siis lippusi Ticketmasterista, ja tule kokemaan perjantai-illan fiilistä Hippoksen hornankattilaan.

Pelipäivän tunnelmaan voit virittäytyä kuuntelemalla myös eilen julkaistun kymmenennen jakson Hurrikaanin Pyörteissä-podcastia. Vieraana oli JYP-kapteeni Robert Rooba, joka ennakoi myös tulevaa tuplapeliä KalPaa vastaan.