Konnekuljetuksen otteluennakko: Kauden isoin peli

JYPin viikko huipentuu tuikitärkeään kotiotteluun Jukureita vastaan. Lähtökohdat peliin ovat erinomaiset, sillä JYP on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa.

– Olemme muuttaneet hieman lähestymiskulmaa. Kauden aikana tulee mahdollisuuksia, jotka vaikuttavat pelin juoksuun ja henkiseen tilaan. Pinkkateorian mukaisesti ei voi nostaa vain yhtä asiaa esille. Tänään on jälleen voitto tai kuolema, mutta jokatapauksessa pelin jälkeen mennään kotiin, Ville Nieminen filosofoi.

Ottelun panokset kattoon nostaa se, että Jukurit on tällä hetkellä JYPin himoitsemalla kymmenennellä sijalla kuusi pistettä enemmän keränneenä. Mikkeliläisten voittoputki kasvoi keskiviikkona neljän ottelun mittaiseksi, kun KooKoo kaatui lukemin 5–2.

Jukurien riveistä löytyy tuttuun tapaan kosolti tuttuja naamoja Jarkko Immosesta joukkueen ykkösvahdiksi nousseeseen Markus Ruusuun. Tunnetta kaukalossa tuleekin varmasti riittämään.

– Tätä iltaa pitää katsoa tapahtumana, johon pitää heittäytyä ja uskaltaa olla paikalla. Urheilu tarjoaa taas mahdollisuuksia ja elämyksiä, “Nemo” tiivistää.

JYPin kokoonpanoon tulee yksi muutos, kun Santeri Koskela korvaa Jere Lassilan.

Katso videolta myös Teemu Suhosen mietteitä tulevasta pelistä.

Perjantai-ilta, panokset katossa ja kaukalossa riittää tunnetta. Erinomaisia syitä saapua Hippokselle riittää, joten suuntaa Ticketmasteriin ja täytetään halli huutamaan Jukurit nurin.