Konnekuljetuksen otteluennakko: Raikkain jaloin kohti Tamperetta

JYP matkustaa Tampereelle koko kierroksen ainoaan otteluun Tapparan vieraaksi. Ottelu on hurrikaanipaidoille viikon toinen, kun keskiviikkona SaiPa kaatui LähtiTapiola Areenalla lukemin 5−4.

− Edellinen voitto toi meille uskoa. Kun olemme pelin ytimessä niin pystymme pelaamaan voittavasti ja tulemaan takaakin, Ville Nieminen kertoo.

Isäntäjoukkue Tapparalle ottelu on jo viikon neljäs, ja peräti kolmas kotiottelu.  Kirvesrintojen saldoksi on näistä muodostunut tappiot Lukolle sekä KooKoolle, ja voitto Ässistä.

− Ei keskitytä siihen paljonko kumpikin on viime aikoina pelannut. Jalka pitää olla tänään raikas, Nieminen alleviivaa.

JYP ja Tappara ovat kohdanneet aiemmin kuluvalla kaudella kolmeen otteeseen. Kaikki kolme ovat päättyneet Tapparan voittoon. Kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet todellisia maalintekokilpailuja.

− Yritetään sitä, että peli ei olisi tänään maalintekokilpailu. Meidän täytyy puolustaa laadukkaasti ja ottaa vastustajan vastaiskuterävyys pois.  Halutaan myös oman hyökkäysvarmuuden ja puolustusvalmiuden kautta säädellä peliä. Myös erikoistilanteisssa pitää olla vahva.

− Peli pitää olla meillä hanskassa, kun mennään Nokia Arenalle, koska vastustaja on äärimmäisen tehokas, Nieminen avaa.

Tampereen Nokia Arenalle on matkustamassa jälleen paljon JYP-kannattajia. Mikäli et pääse paikalle, niin voit seurata ottelua tuttuun tapaan CMoresta tai nauttia otteluselostuksesta Radio Keskisuomalaisen taajuuksilta.

Kiekko putoaa jäähän kello 17.00.

Toimittaja: Tero Lindeman