Konnekuljetuksen otteluennakko: Tiistaiksi Tampereelle

JYPin uusi Liiga-viikko starttaa tiistaina ja pitää sisällään kaksi ottelua. Niistä ensimmäinen on tänään Tampereella, kun edessä on matka Nokia Arenalle Ilveksen vieraaksi.

Uuteen viikkoon lähdetään tappio niskassa, kun Jukurit oli viime perjantaina parempi Hippoksella erikoisen ottelun jälkeen. Ottelussa päädyttiin pistejakoon voittomaalikilpailun jälkeen.

– Jukureita vastaan oli pienet marginaalit, mutta jäi paha sivumaku, kun emme pystyneet kairaamaan voittoa. Tällä viikolla otteluohjelma on suotuisa, joten pitää pystyä olemaan parhaimmillaan niin henkisesti kuin fyysisesti, Ville Nieminen kuvailee.

Haaste viikon alkuun on kovimmasta päästä, sillä Ilves on ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Viime viikolla kaatuivat niin Sport, HIFK kuin SaiPa ja yhteensä voittoputken mitta on viisi peliä. Tuona aikana maaliero on ollut 21–8. Paras pistemies putken aikana on ollut kymmenen tehopistettä iskenyt Henrik Haapala.

– Meidän pitää pystyä käyttämään pitkä latausaika hyväksi. Saavutustarve pitää saada energiaksi, intensiteetiksi ja sellaiseksi tekemiseksi, etät jokainen tilanne on meille vastustajaa tärkeämpi, Nieminen tuumaa.

Kokoonpanopuolelle tulee pieniä muutoksia Braden Christofferin pelikiellon vuoksi. Veini Vehviläinen jatkaa maalilla.

Ottelu Tampereella alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikalle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen Radio Keskisuomalaisesta ennakko- ja jälkipeleineen.

Toimittaja: Jere Korkalainen