Runkosarjan neljä viimeistä kotipeliä, osta 4 maksa 3

Unelma pudotuspelipaikasta elää ja hurrikaanilauma taistelee pisteistä loppuun asti. Tällä hetkellä pudotuspeliviivaan on matkaa 7 pistettä. Sijaa 10 pitää hallussaan Jukurit ja väliin mahtuu HPK sekä KooKoo.

Nyt jos koskaan tarvitaan kotiyleisön tukea! Tämän kunniaksi liput neljään viimeiseen kotiotteluun kolmen hinnalla. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia lippuja. Liput saatavilla Ticketmasterin verkkokaupasta, Ravintola Hurrikaanista sekä JYP-toimistolta. Tarjous on voimassa perjantain 24.2. saakka.

Valittuasi katsomolohkon, määräytyy paikka parhaiden saatavilla olevien paikkojen mukaan. Saat saman paikan kaikkiin otteluihin.

Runkosarjan viimeiset kotiottelut

Lauantai 25.2. JYP-Pelicans

Perjantai 3.3. JYP-KalPa

Keskiviikko 8.3. JYP-Kookoo

Lauantai 11.3. JYP-HIFK