Konnekuljetuksen otteluennakko: Vielä viimeisen kerran

Nyt se päättyy, JYPin kausi 2022–23. Vieraspelien osalta kausi päättyi 2–4-tappioon HPK:lle, mutta kotona hienolle päätökselle aukeaa sauma HIFK:ta vastaan.

– Lauantai-ilta ja HIFK vastassa, joten varmasti kaikki syttyvät. Eilinen vierasottelu oli vahva esitys, mutta sydäntäsärkevästi jäimme ilman pisteitä. HIFK:lla on paljon pelattavaa ja meillä on kaksi hyvää peliä alla, joten uskon jännittävään peliin, Ville Nieminen kuvailee.

HIFK:lla panosta riittää, sillä voitolla se voi päästä vielä kuuden joukkoon. Tällä hetkellä helsinkiläiset ovat sarjataulukossa seitsemäntenä tasapisteissä kuudentena olevien Kärppien kanssa.

Kauden aiemmat kohtaamiset ovat olleet jännitysnäytelmiä, sillä HIFK on voittanut kerran varsinaisella peliajalla ja JYP kahdesti jatkoajalla. Avainasemassa illan peliin on tuttuun tapaan valmistautuminen.

– Kaikki lähtee siitä, että alusta asti olemme pelissä kiinni. Teemme hyvät jumpat ja palauttelut, jonka jälkeen pelaajien pitää latautua. Peli tulee sen jatkeena, Nieminen kuvailee.

Kokoonpanopuolella ainoa muutos perjantain HPK-otteluun on Veini Vehviläisen paluu maalin suulle.

Katso videolta myös Aaro Vidgrenin ja Robert Rooban ajatuksia kauden päätöksestä.

LähiTapiola Areena täyttyy kovaa vauhtia, joten edessä on upea ja ikimuistoinen lauantai-ilta. Varmista paikkasi Hippoksen hornankattilasta nappaamalla liput Ticketmasterista.