Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikko huipentuu viikinkien vieraana

JYP pelaa viikon kolmannen ottelunsa tänään lauantaina Mikkelissä, johon joukkue suuntaa komea voitto allaan. Sisukas puolustuspelaaminen toi eilen kauden toisen voiton KalPasta lukemin 4–1.

– Ei ollut täydellinen, mutta sielukas ja sitkeä peli meiltä. Pelin alkuun vaade ja intentinsiteetti olivat niin korkeita, että meillä oli pelaamisessa vähän viivettä, Ville Nieminen kertaa.

Jukureita vastaan JYP on pelannut tällä kaudella viisi peliä, joista JYP on voittanut kaksi, yhden kotona ja yhden vieraissa. Viimeisin kohtaaminen kaksi viikkoa sitten meni kauden erikoisimpien pelien joukkoon, kun Jukurit haki kaksi pistettä Jyväskylästä voittolaukauskilpailun jälkeen.

Mikkeliläisillä on vielä ohut pudotuspelisauma, kun joukkue on sijalla 12 viiden pisteen päässä kymmenennestä sijasta. Edellinen ottelu on perjantailta, kun Tappara haki pisteet Mikkelistä lukemin 3–4.

– Jukurit laittaa kaiken peliin. He ovat arvaamaton joukkue, joka on vaarallinen hyökkäysalueella ja vastahyökkäyksissä, Nieminen kuvailee.

Kokoonpanopuolelle ei ole tulossa muutoksia.

Kiekko putoaa jäähän kello 17. Mikäli et pääse paikalle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.

Toimittaja: Jere Korkalainen