Konnekuljetuksen otteluennakko: Viimeistä viikkoa viedään

JYPin kauden 2022–2023 viimeinen viikko potkaistaan käyntiin keskiviikkona Hippoksella. Runkosarjaa on jäljellä vielä kolme peliä ja niistä ensimmäisessä vastaan asettuu KooKoo. Pudotuspelien ulkopuolelle jääminen varmistui lauantaina, kun Jukurit oli vahvempi Mikkelissä.

– Meidän kauttamme on jäljellä 180 minuuttia. Se on oma valintamme, kuinka sen käytämme. Pelaamisen riemu on siihen hyvä vaihtoehto, Ville Nieminen sanoo.

KooKoolla on pelissä vielä rutkasti panosta, kun se voi teoriassa napata vielä myös kotiedun pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, mutta myös jäädä pudotuspelien ulkopuolelle. Tällä hetkellä kouvolalaiset ovat sarjataulukossa sijalla kymmenen tasapisteissä sijalla 11 olevan HPK:n kanssa.

Kauden kohtaamiset ovat olleet jännittäviä ja monivaiheisia. JYP voitti kaksi ensimmäistä, mutta KooKoo vei viimeisimmän kohtaamisen tammikuussa lukemin 5–4.

– KooKoo on varmasti latautunut joukkue. Me haluamme olla aktiivisia ja aggressiivisia, Nieminen sanoo.

JYPin kokoonpanossa nähdään rutkasti muutoksia, kun joukkue saa mieluisia uutisia sairastuvalta. Sami Niku ja Patrik Siikanen palaavat joukkueen vahvuuteen pienen tauon jälkeen ja Mikko Petman pelaa ensimmäisen ottelunsa yli kolmeen kuukauteen.

Katso videolta myös Nikun ja Veini Vehviläisen mietteitä illan pelistä.

Kuten tämäkin kausi on osoittanut, JYP ei luovuta. Tule siis todistamaan kauden toiseksi viimeistä kotitaistelua tänään Hippokselle. Liput nappaat Ticketmasterista.