Juhlakausi on täynnä tapahtumia – Toimitusjohtaja kertoo toimiston kuulumisia

Uuden Liiga-kauden alkuun on aikaa vielä kuukausia, mutta JYPin toimistolla on käsillä hektiset ajat. Valmistelut uuteen kauteen ovat keväällä kiireisimmillään. Tänä keväänä lisää latausta valmisteluihin tuo tuleva 100-vuotisjuhlakausi.

Konkretiaa muutoksista on saatu jo esimerkiksi juhlakauden koti- ja vieraspelipaitojen sekä juhlalogon julkaisun myötä, mutta tulossa on myös hienoja tapahtumia ja juhlallisuuksia. Marraskuussa JYP viettää todellista juhlaviikonloppua muun muassa juhlaottelun merkeissä.

– Toimistolla on meneillään kaikista kiireisin aika. Valmistelemme hienoa 100-vuotiskautta täysi hönkä päällä. Pelaamme juhlaottelun KalPaa vastaan perjantaina 24.11, koska JYPin ensimmäinen virallinen ottelu pelattiin 1.2.1948 Kuopion Erä-Veikkoja vastaan, toimitusjohtaja Risto Korpela paljastaa.

Kauden ensimmäinen tapahtuma on vuorossa 14.6., kun JYP järjestää kick off-tapahtuman. Tapahtumassa on tavattavissa joukkueen pelaajistoa, sekä julkaistaan launtaipelien pelipaita. Kauden aikana julkaistaan myös juhlajulkaisu, jossa riittää historian havinaa vuosien varrelta.

Juhlakauteen ollaan suuntamassa vahvan positiivisen vireen työntämänä, vaikka viime kausi päättyikin pettymykseen pudotuspelipaikan jäätyä haaveeksi.

– Myönnettävä on, että tavoitteet olivat korkealla ja usko playoff-paikkaan oli korkealla. Urheilullisesti kausi oli pettymys, mutta kauden aikana tapahtui paljon positiivisia asioita. Päätös olla myymättä pelaajia on käytännössä poikkeuksetta noussut esiin yhteistyökumppanuusneuvotteluissa ja siitä on saatu positiivista palautetta. Se oli organisaatiolta meidän arvojemme mukainen urheilullinen päätös, Korpela toteaa.

Toimitusjohtaja haluaakin kiittää myös kannattajia, jotka toivat Hippokselle komeaa tunnelmaa ja täyttivät LähiTapiola Areenan lehtereitä hyvään tahtiin. 100-vuotisjuhlakaudella pitojen odotetaan paranevan vielä entisestään.

– 3344 oli hieno katsojakeskiarvo, josta voi olla kiitollinen. Yleisö oli hienosti mukana ja esimerkiksi viimeisessä ottelussa halli oli täysi. Toivon, että ensi kaudella LähiTapiola Areena saadaan runkosarjassakin mahdollisimman täyteen ja vietämme yhteisöllisen 100-vuotisjuhlakauden.

Alta löydät kotona pelattavat harjoitusottelut. Loput harjoitusottelut julkaistaan lähiaikoina.

23.8. JYP-SaiPa (Suolahti)

31.8. JYP-KalPa (LähiTapiola Areena)

8.9. JYP-Sport (LähiTapiola Areena)

Katso videolta tarkemmin JYPin toimiston kuulumisia ja Korpelan ajatuksia tulevasta kaudesta.

Toimittaja: Jere Korkalainen
Kuvaus: Jiri Halttunen

Kausikortit JYPin juhlakaudelle tulevat myyntiin torstaina 4.5. klo 10.