Tervetuloa juhlakaudelle – syyskausikortti alkaen 155€

Varmista pääsysi mm. perjantaina 24.11. pelattavaan JYPin 100-vuotisjuhlaotteluun hankkimalla syyskausari!

Syyskauden kausikortilla, eli syyskausarilla, koet juhlakauden 15 ensimmäistä kotiottelua omalta paikaltasi ja pääset joustavasti mukaan tapahtumien keskipisteeseen kauden alusta alkaen. Kortti on voimassa ensimmäisestä 13.9. JYP-TPS kotiottelusta aina 19.12. JYP-Ässät otteluun saakka. Halutessasi voit 19.12. mennessä jatkaa kausikorttisi voimassaoloa runkosarjan loppuun asti saman hintakategorian sisällä, jolloin kausikortin kokonaishinnaksi muodostuu normaalin kausikortin hinta.
Huomioithan, että kausikorttipaikkaan saattaa irtolippumyynnin vuoksi tulla muutoksia kevätkauden kotiotteluihin.

Syyskausikortit nyt myynnissä JYP-toimistolla puh. 0207 931 000 tai jypliiga@jypliiga.fi. (arkisin 9-16)

Katso syyskausarin hinnat alla ja JYPin syyskauden kotiottelut Liigan kotisivuilta. Varmistathan paikkojen saatavuuden JYP-toimistolta.

Kausikortti koko juhlakaudelle

Kausikorttilaisena pääset mukaan tärkeimpään – eli kotiotteluihin. Kauskortit koko kaudelle ovat myynnissä Ticketmaster -lippukaupassa, JYP-toimistolla sekä puhelimitse 0207 931 000 tai sähköpostitse jypliiga@jypliiga.fi (arkisin 9-16).

Tulevan kauden kausikortit ovat automaattisesti voimassa myös Playoff -otteluissa keväällä 2024. Playoff-otteluista lähetään lasku kausikorttilaisille toteutuneiden otteluiden ja voimassa olevan hinnaston mukaan.

Vanhat kausikortit toimivat maksamisen jälkeen. Kortteja ei uusita.