Konnekuljetuksen otteluennakko: JYP jahtaa tehoja Hippoksen lauantai-illassa

JYPin viikko huipentuu tänään lauantaina LähiTapiola Areenalla, kun vieraaksi saapuu KooKoo. Viikon ensimmäinen ottelu Tapparaa vastaan toi tappion ja jobinpostia Veini Vehviläisen loukkaantumisen muodossa, muttta nyt on mahdollisuus palata taas voittojen tielle.

– Olemme tiukassa paikassa, sillä jännitteitä ja paineita on. Ne kuuluvat huippu-urheiluun ja sitä painetta päin pitää vain mennä. Pelillisesti olemme tyytyväisiä isoon kuvaan, mutta tuloksenteko on erottanut meidät menestyksestä, Ville Nieminen summaa.

JYP jäi keskiviikkona nollaan osumaan, joten sisäistä pistepörssiä johtavat edelleen Reid Gardiner ja Severi Lahtinen kolmella tehopistellään.

Vierasjoukkue tulee otteluun tuore pelirasitus allaan, sillä KooKoo pelasi perjantaina kotona Sportia vastaan. Kouvolalaisten ruotsalaiset Axel Ottossonin johdolla olivat kovassa iskussa ja pisteet jäivät Sumulaaksoon lukemin 3–1. Ottosson ja Linus Andersson ovat pelanneet alkukauden piste per peli-tahdissa, kun molemmilla pelureilla on kasassa viisi tehopistettä. Heidän harteillaan onkin paljon tulosvastuuta, sillä täksi kaudeksi hankitut suomalaistähdet Arttu Ilomäki ja Ville Leskinen ovat olleet sairastuvan puolella.

Eilinen voitto nosti kouvolalaiset viiteen pisteeseen. JYPillä olisi siis voitolla mahdollisuus nousta ohi KooKoon.

– KooKoolla on ollut haastava alkukausi. He ovat pelivahva, luisteleva ja hyvin valmennettu joukkue. KooKoo parantaa varmasti, kun saa miehiä takaisin sairastuvalta, “Nemo” kuvailee.

Isännät eivät suorita ketjumuutoksia keskiviikkoon verrattuna. Eetu Laurikainen luistelee maalille Sami Aittokallion availlessa luukkua.

Katso videolta myös Jere Lassilan mietteet.

Lauantai-illan huuma, perhepeli ja ensimmäistä kertaa käytössä olevat siniset paidat. Syitä saapua Hippokselle riittää, joten nappaa lippusi Ticketmasterista.