Konnekuljetuksen otteluennakko: Mennään, mennään!

Tänään se vihdoin alkaa; 60 ottelun mittainen runkosarjapuristus vuosimallia 2023–2024. Kirsikkana kakun päälle JYP pääsee aloittamaan runkosarjaurakkansa kotoa, kun vastaan asettuu TPS.

– Sarja-avauksesta pitää pystyä nauttimaan. Peli menee usein sähläämiseksi, kun yritetään tehdä liikaa, Ville Nieminen sanoo.

JYP pelasi harjoituskaudella seitsemän ottelua, joista se voitti yhden. Joukkueessa on kuitenkin kova usko siihen, että iskukyky on parempi, kun vääntö pisteistä alkaa.

Turkulaiset pelasivat harjoituskauden aikana yhdeksän ottelua, joista voittoja tuli yhteensä kuusi. Yksi voitoista tuli JYPiä vastaan TPS-turnauksessa elokuun puolivälissä.

TPS lähtee kauteen uuden päävalmentajan komennuksessa, kun penkin takana on nähty vaihdos Jussi Ahokkaasta Tommi Miettiseen. Miettinen muistetaan viimeisiltä vuosilta KalPan päävalmentajana.

– Miettinen tuo TPS:ään kovaa painepelaamista, jonka kanssa meidän pitää olla valmiina, “Nemo” kuvailee.

– TPS:llä on isoja puolustajia, koitetaan päästä kulmista pyörähtämään irti. Ensimmäisessä pelissä kaikki menee täysiä, joten ollaan kärsivällisiä ja tehdään paikoista maalit, Jerry Turkulainen summaa.

Sairastuvan puolella JYPistä ovat Santeri Koskela ja Patrik Siikanen. Kokoonpanoon tulee vain pientä viilausta viimeiseen harjoitusotteluun verrattuna, kun Siikasen lisäksi poissa on Miks Tumanovs. Kokoonpanoon palaavat Teemu Eronen ja Eetu Peltola.

Katso alla olevalta videolta lisää Jerryn ja ”Nemon” mietteitä.

https://www.youtube.com/watch?si=Itb1Jj-GaYCaOfk0&v=PT7oj05xn2Q&feature=youtu.be

Ottelu Hippoksella alkaa kello 18.30. Tule Hippokselle seuraamaan juhlakauden avausta nappaamalla liput Ticketmasterista.