Lauantain JYP-SaiPa ottelussa valvottu pyöräparkki

Kolmen pelin viikko huipentuu lauantain kotipeliin, kun JYP saa vieraita Lappeenrannasta. Liput Ticketmaster Lippukaupasta, JYP-toimistolta (arkisin klo 9-16) sekä Ravintola Hurrikaanista (arkisin klo 10-14)

Saavu pyörällä peliin – tarjolla valvottu parkki, ilmaa, öljyä, heijastimia, lakuja ja We Cycle JYP -tarroja sekä arvonnassa valoja ja JYPin pyöräilypaitoja!

JYPS ja JYP toteuttavat katsojille ottelun ajaksi valvotun ilmaisen pyöräparkin. Parkkiin tuotujen fillareiden renkaisiin lisätään ilmaa ja ketjuihin öljyä pelin aikana. Pyöriin lisätään tarvittaessa ilmaiseksi sivuheijastimet ja heijastinteippejä. Fillareissa havaituista vioista kirjoitetaan lähetteet pyörähuoltoon. Parkki sijoittuu jäähallin pääsisäänkäynnin edustalle. Valvottuun parkkiin mahtuu 200 pyörää.

Kaikki otteluun pyörällä saapuneet katsojat saavat We Cycle JYP -pyörätarran ja Pandan lakupatukan. Fillarilla saapuneiden kesken arvotaan Fenixin huippulaadukkaita pyöränvaloja ja 12 kpl Brand Ironin lahjoittamia We Cycle JYP -teepaitoja.

JYP ja JYPS kannustavat katsojia saapumaan jatkossakin pyörällä peleihin – näin välttää ruuhkia ja saa itsekin hyvää kuntoliikuntaa ottelureissuilla.

Lauantain pyöräparkin löytyy A1 sisäänkäynnin ja tenniskenttien välistä