Intohimona JYP I Ensimmäinen kannattajatarina – Carita ja Kari Haapala

JYP-yhteisö kätkee sisälleen elämän mittaisia kohtaamisia ja unohtumattomia tarinoita Jyppiläisyydestä sekä intohimoista seuraa kohtaan. Kannattajat ovat syvällä seuran sydämessä.

JYPin 100-vuotisjuhlakauden kunniaksi pyysimme kannattajia jakamaan heidän ikimuistoisimpia hetkiään ja parhaita muistojaan matkalta JYPin kanssa. Intohimona JYP – 7 tarinaa matkasta JYPin kanssa sanoittaa näitä tarinoita läpi juhlakauden kannattajien kertomana. Ensimmäisessä osassa esiin nousevat pitkäaikaiset Rumpuryhmäläiset Carita ja Kari Haapala, joiden matka JYPin kanssa on alkanut jo yli 20 vuotta sitten. Kuluva kausi on aikoinaan JYPin ottelussa Hippoksen jäähallin ”piippuhyllyllä” ensimmäistä kertaa tavanneelle pariskunnalle erityisen tunteikas.

 

Kari ”ilmiantoi” Caritan Paljasta intohimoinen JYP-kannattaja -kampanjaan, ja he ovat juhlakauden ensimmäiset palkittavat JYP-kannattajat. He pääsevät nauttimaan JYP-henkisestä jääkiekkoelämyksestä lauantaina 30.9. JYP-SaiPa ottelun yhteydessä.

 

Paljasta ystäväsi, perheenjäsenesi tai kollegasi intohimoisesta JYP-kannattajuudesta ja osallistut JYP-henkisen otteluelämyksen arvontaan

 

Sykkiikö sinulla Hurrikaanin muotoinen sydän? Tanssitko aamuisin Rock You Like a Hurricanen tahtiin tai omaat muita JYP-henkisiä rutiineja? Oletko kenties istunut tai seissyt samalla paikalla vuosikaudet? Miten JYP on satavuotiaan historiansa aikana vaikuttanut elämääsi? Etsimme nyt sinun ja ystäväsi ikimuistoisimpia tarinoita JYP-yhteisöstä kannattajien itsensä kertomana.

JYP-kannattajat ovat kulkeneet joukkueen matkassa läpi ilot ja pettymykset, myrskyt ja myötätuulet. Juhlavuoden kunniaksi haluamme tuoda tunnustusta faneille, jotka ovat pitkään kulkeneet JYPin rinnalla sekä kannattajille, joille JYP tuo iloa ja merkityksellisiä kohtaamisia elämään, vaikka yhteistä matkaa JYPin kanssa olisi lyhyemmänkin aikaa takana.

Voit paljastaa ystäväsi, perheenjäsenesi, kollegasi tai jonkun muun sinulle tärkeän henkilön läpi kauden kestävässä kampanjassa, jossa etsimme kannattajien värikkäimpiä tarinoita ja muistojan seuran satavuotisen taipaleen varrelta. Jaettujen tarinoiden joukosta palkitaan 7 intohimoista, JYP-henkistä kannattajaa kotiotteluidemme yhteydessä – tietysti yhdessä ystävän kanssa!

Täytä tietosi ja jaa tarinasi lomakkeella sivun lopussa ja olet mukana joukossa, joista värikkäimmät palkitaan kauden aikana. Voit osallistua myös vapaamuotoisen tarinan muodossa laittamalla sähköpostia osoitteeseen jypliiga@jypliiga.fi. Otsikoi viestisi Intohimona JYP – kannattajatarina, ja kerro sähköpostissa samat asiat kuin lomakkeella kysytään. Palkitsemisen lisäksi toivomme, että palkittavan tarinasta voidaan tehdä lyhyt henkilökuva JYPin sosiaaliseen mediaan sekä ottelutapahtumaan, jossa palkitseminen tapahtuu.

 

Omistatko JYPin kausikortin juhlakaudella 2023-2024?
Hyväksyntä henkilökuvan tekemiseksi ja julkistamiseksi JYPin viestintäkanavissa.