Konnekuljetuksen otteluennakko: Christoffer palaa kärppätalkoisiin

JYPin neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi keskiviikkona Ässiä vastaan. Nyt mahdollisuus pisteisiin aukeaa jälleen kotona, kun Kärpät saapuu kylään.

Keskiviikon ottelu oli tasainen, mutta maalinteon tehokkuus käänsi pelin porilaisille. Ylivoimalla ei tullut kaivattuja onnistumisia ja alivoimakin jätti jälleen parantamisen varaa.

– Jäähyttömyys on ykkösasia meille. Jos jäähylle joudutaan, ne pitää yksi kerrallaan selvittää, Ville Nieminen sanoo.

Kärpät on aloittanut kautensa yskähdellen. Seitsemän ottelun jälkeen kasassa on yhdeksän pistettä, mikä oikeuttaa sarjataulukon sijaan 12. Matkaa yhdeksäntenä olevaan JYPiin on neljä pistettä.

Kärppien edellinen ottelu oli torstaina, kun Ilves haki pisteet Raksilasta. Oululaiset ovat tehneet sarjassa vähiten maaleja, ja maalinteon tehokkuus oli myös torstaina joukkueen helmasyntinä. Joukkueen kultakypärää kantaa tehot 4+1 iskenyt Julius Junttila.

– Kärpät pelaa suomalaista Meidän peliä. He ovat olleet epäonnisia tuloksen kanssa, joten ovat varmasti erittäin huolellisia ja taistelutahtoisia. Siihen pitää olla valmis, “Nemo” kertaa.

JYPin kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Braden Christoffer palaa joukkueen vahvuuteen pudottaen Giorgio Estephanin kokoonpanon ulkopuolelle.

Katso ohessa olevalta videolta Christofferin ajatuksia tulevasta koitoksesta.

Vanhojen kiistakumppanien kohtaamisesta Hippoksen lauantai-illassa ei varmasti tunnelmaa puutu. LähiTapiola Areena täyttyy hyvää vauhtia, joten nappaa sinäkin lippusi Ticketmasterista.