Konnekuljetuksen otteluennakko: Hongalla vahvistunut JYP haluaa voittojen tielle

JYP pyrkii palaamaan voittojen tielle kotiyleisönsä edessä eilisen tappiollisen KooKoo-ottelun jälkeen.

– Eilisestä täytyy parantaa ja syttyä tähän peliin. Kaikki lähtee puolustamisesta, mitä paremmin sen tekee, sitä paremmin hyökätään, Ville Nieminen sanoo.

Paluuta sille voittojen tielle yritetään Ilveksen kustannuksella. Tupsukorvat ovat keränneet alkukauden 13 ottelusta 23 pistettä ja ovat sarjassa viidentenä. Joukkueen kultakypärää kantaa JYPistäkin tuttu Oula Palve, joka on iskenyt alkukaudella 13 tehopistettä.

Ilves pelaa viikon ensimmäisen Liiga-ottelunsa. Tältä viikolta on alla jo CHL-ottelu ranskalaista Rouenia vastaan, mutta siihenkin peliin tamperelaiset reissasivat varamiehisellä kokoonpanolla.

– Nyt tulee absoluuttinen huippupeli. Ilveksen kärki on venytellyt ja valmistautunut tähän peliin, sillä kärkipelaajat lepäsivät alkuviikon CHL-ottelun. Meillä on harmitus päällä eilisestä, mikä on voimavara tähän iltaan, ”Nemo” kuvailee.

JYPin kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, sillä Anttoni Hongan lupa-asiat on saatu kuntoon ja hän on pelikelpoinen. Voit katsoa ohessa olevalta ennakovideolta hänen mietteitään aamujäiden jälkeen.

Sisuuntunut JYP kohtaa huippuvastustajan Oktoberfest-tunnelmissa. Lähtökohdilta luvassa on huikea lauantai-ilta, johon kannattaa saapua paikalle. Nappaa lippusi Ticketmasterista.