Konnekuljetuksen otteluennakko: Hurrikaanilla hyydytettävänä viikinkien ryöstöretki

JYP palasi eilen perjantaina voittojen tielle kaatamalla Lukon kovan taistelun päätteeksi. Vieraiden esityksestä erityisen vakuuttavan teki kurinalainen puolustuspelaaminen, mikä teki Eetu Laurikaisenkin iltapuhteesta lopulta kohtalaisen helpon.

– Vaikka olet harjoitellut hyökkäämistä, vieraissa joudut yleensä puolustamaan. Olimme eilen valmiina, eka kymppi oli tunnusteleva, mutta vastassa oli kovavauhtinen joukkue, Ville Nieminen kertaa.

Tänään lauantaina edessä on uusi haaste, kun vastassa on Jukurit. Joukkueet kohtaavat toisen kerran tälle kaudelle, kun JYP haki Liigan toisella kierroksella jatkoaikavoiton Mikkelistä. Tuolloin mikkeliläiset roikkuivat pelissä mukana iskemällä kaikki maalinsa ylivoimalla.

Jukurit on kuulunut alkukauden yllättäjiin. Kymmenen ottelun jälkeen kasassa on samaiset 16 pistettä kuin hurrikaanipaidoilla. Erikoistilanteiden roolia on helppo korostaa myös tähän iltaan, sillä Jukurit on sarjan toiseksi paras ylivoima- ja neljänneksi paras alivoimajoukkue.

– Meillä on aluspaita on märkänä. Pelitavallisesti vastaan tulee lähes identtinen joukkue kuin Lukko. Se vaatii tilanteen tunnistamista joka tilanteessa; syötetäänkö, kuljetetaanko vai laitetaanko nälkäiset hyeenat perään, “Nemo” kuvailee.

Katso videolta lisää joukkueen tunnelmia aamun jäiltä.

Mikkeliläinen viikinkilauma tuo Jyväskylään useita entisiä hurrikaanipelureita. Tule aistimaan, millaisen lauantaisaunan vanhat tuttavat ja rakkaat kiistakumppanit LähiTapiola Areenalle virittävät. Liput nappaat Ticketmasterista.