Konnekuljetuksen otteluennakko: Kova tuplapeliviikonloppu starttaa kotoa

JYP palaa jälleen yhden harjoitusviikon jälkeen urakoimaan tuplapeliviikonlopun. Tähän viikonloppuun lähdetään kaksi edellistä ottelua hävinneenä, ja nytkin haaste on Liigan kovinta luokkaa, kun vastaan asettuvat HIFK ja Tappara.

– Kun on pienet marginaalit, silloin pitää ymmärtää ja arvostaa omaa pelaamistaan. Näiden raja-arvojen sisällä pelin pitää pysyä koossa, mutta haluamme löytää sinne rohkeutta. Ilves-peli oli osoitus, kuinka pienet marginaalit on Liigan huippujoukkuetta vastaan. Mutta kun jäimme tyhjin käsin, mieleen jäi, olisiko rohkeudella ja kunnianhimolla voinut saada lisää, Ville Nieminen kertaa.

Ensimmäisenä vastassa on HIFK kotikaukalossa. Helsinkiläiset lähtevät viikonloppuun sarjataulukon neljänneltä sijalta 29 pistettä keränneenä. Heidän peliviikkonsa starttasi kotona otetulla SaiPa-jatkoaikavoitolla keskiviikkona. HIFK on sarjan kärkeä myös niin tehdyissä kuin päästetyissä maaleissa, joten haaste tulee varmasti olemaan kova. Joukkueen kultakypärää kantaa 17 tehopistettä mättänyt Kristian Vesalainen.

– Ei tarvitse miettiä, tuleeko pienet marginaalit. Yleisö ja joukkue tulevat syttymään, joten mennään erä ja vaihto kerrallaan. Nämä ovat hienoja iltoja, joiden takia jääkiekkoa pelataan, “Nemo” summaa.

Joukkueen kokoonpanoon tulee pieniä muutoksia, kun Anttoni Hongan pakkipari vaihtuu Juuso Vainioon.

Tobias Winberg kohtaa vanhan seuransa. Pääset kuulemaan myös hänen mietteitään ohessa olevalta videolta.

Viikonlopputunnelmaa tulee varmasti riittämään, kun HIFK saapuu kylään LähiTapiola Areenalle. Halloween-tunnelmasta huolimatta hallille kannattaa suunnata pelottomasti nauttimaan perjantai-illasta. Liput nappaat Ticketmasterista.