Konnekuljetuksen otteluennakko: Paluu tositoimiin tapahtuu Raumalla

JYPin ottelut jatkuvat kahden pelin viikonlopulla. Tänään perjantaina hommat käynnistyvät Rauman-vierailulla ja huomenna vastassa on Jukurit LähiTapiola Areenalla.

JYP lähtee tämänpäiväiseen otteluun kääntämään kurssiaan kahden tappion jälkeen. Viime viikolla niin Ässät kuin Kärpät hakivat kolmen pisteen saaliin Hippokselta.

– Pelitahti on ollut löysä, joten tämä pitää käyttää hyväksi, kun menemme kohti kolmen pelin viikkoja. Maanantaina ja tiistaina pidimme kovat treenit, keskiviikkona pelaajat tekivät omatoimisesti fysiikkaharjoittelua ja eilen oli taas tiukka harjoitus, Ville Nieminen kuvailee.

Lukko lähti tähän kauteen uuden päävalmentajan alaisuudessa, kun Tomi Lämsä saapui penkin taakse Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen peräsimestä. Alku on ollut vahva, sillä raumalaiset ovat keränneet 12 ottelusta 21 pistettä, joilla irtoaa sarjataulukon kolmas sija. Tällä viikolla Lukolla on allaan CHL-ottelu Müncheniä vastaan, jonka voittamalla varmistui paikka turnauksen pudotuspeleissä.

Lukon kultakypärää kantaa maalipörssin kakkossijaa ja pistepörssin nelossijaa hallitseva Sebastian Repo.

– Henkinen tila on tärkeässä asemassa. Meidän pitää päästä pelin tunteeseen heti kiinni, koska vastustaja tulee kovaa päälle. Lukko pelaa jatkuvan paineen peliä, “Nemo” kuvailee.

Severi Lahtisen sopimuksen purkaminen tuo muutoksia JYPin kokoonpanoon. Hänen paikkansa JYPin ykkösketjussa ottaa Patrik Siikanen, jonka tilalle kolmosketjuun nousee Riku Tohila.

Ottelu Raumalla alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit seurata ottelua CMoresta tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.