Konnekuljetuksen otteluennakko: Viikonloppu starttaa Kouvolan lentokentältä

JYPin löyhä otteluohjelma on saanut jälleen jatkoa, kun pelihommat jatkuvat viikon tauon jälkeen. Uusiin koitoksiin lähdetään kahden ottelun voittoputkessa, kun viime viikonloppuna kaatuivat niin Lukko kuin Jukurit. Voitot nostivat hurrikaaniryhmän sarjataulukon seitsemännelle sijalle.

Pelaaminen vain viikonloppuna on jälleen mahdollistanut joukkueelle harjoittelun tulevia ruuhkaviikkoja varten.

– Vihdoin mennään. Tällaiset viikot mahdollistavat pelin kehittämisen harjoittelemalla laadukkaasti, mutta ei kuitenkaan liian kovaa, Ville Nieminen kertaa.

Perjantai-iltana JYPin vastustajaksi asettuu KooKoo kotikaukalossaan. Joukkueet kohtasivat syyskuun loppupuolella Hippoksella, jolloin hurrikaanipaidat olivat parempia lukemin 3–0. Tuon jälkeen kouvolalaiset ovat pelanneet yhdeksän ottelua, joista on kertynyt 11 pistettä. Sarjasijoitus on tällä hetkellä kymmenes. Edellisessä ottelussaan KooKoo kaatoi KalPan lukemin 2–0.

KooKoota on vaivannut koko alkukauden avainpelaajien loukkaantumiset. Tällä hetkellä hyökkäyksen kärjestä ovat poissa esimerkiksi Ville Leskinen ja Emil Molin. Joukkueen kultakypärää kantaa ruotsalaissentteri Axel Ottosson tehoilla 5+6. Kouvolassa on yksi Liigan isoimmista kaukaloista, joten liikkeen merkitys ja tilan hallinta tulevat olemaan jälleen avainasemassa.

– KooKoo on sitkeä taistelujoukkue. Hyökkäyspeli ei varmasti ole ollut sitä, mitä he haluavat. He taistelevat ja suojelevat keskustaa kovalla sielulla, ”Nemo” kuvailee.

Joukkueen kokoonpanoon ei ole odotettavissa suuria muutoksia. Veini Vehviläinen saattaa palata luukkuvahdiksi jo tänä viikonloppuna.

Ottelu Kouvolassa alkaa kello 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun MTV Katsomossa maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.