Konnekuljetuksen otteluennakko: Voitto on nautiskeltu, uusi mahdollisuus odottaa sarjakärjen vieraana

JYP nappasi riemukkaan voiton HIFK:sta perjantaina lukemin 4–2 tiukan ja vauhdikkaan väännön päätteeksi. Voitossa oli tietyt hyvät asiat, joita voidaan ottaa myös seuraavaan koitokseen.

– Arvostimme pienten marginaalien pelaamista ja sitä, ettei niitä maalipaikkoja tule liukuhihnalta. Kun peli pyysi yksittäisen pelaajan kunnianhimoa, sitä löytyi. Braden Christoffer (0+2) on hoitanut puolustuspelaamista loistavasti, mutta sai nyt myös tärkeitä onnistumisia hyökkäyssuuntaan, Ville Nieminen sanoo.

Seuraava koitos tulee vastaan nopeasti, kun matka jatkuu tänään Tampereelle Tapparan vieraaksi. Kirvesrinnat ovat jopa hieman erikoisessa tilanteessa, sillä sarjan kärkipaikasta huolimatta he ovat hävinneet viikon molemmat ottelut. Ilvestä ja Ässiä vastaan kiekko kaivettiin omasta verkosta yhteensä kymmenen kertaa.

– Tapparalla on näytön paikat, sillä he eivät ole pelanneet hyvin. He tulevat pelaamaan tappion jälkeen eri tavalla. Tappara haluaa parantaa puolustusvarmuuteen liittyvää pelaamistaan, ”Nemo” ennustaa.

Jyväskylästä odotetaan paikalle satoja kannattajia junalla, bussilla ja omilla kyydeillä, joten edessä on varmasti upea kiekkoilta. Ottelu alkaa Tampereella kello 17.00. Mikäli et pääse paikan päälle, voit katsoa ottelun MTV Katsomossa maksullisella MTV Katsomo+ Urheilu-tilauksella tai kuunnella otteluselostuksen ennakko- ja jälkipeleineen Radio Keskisuomalaisesta.