Lähde mukaan kehittämään JYPin ottelutapahtumien katsojakokemuksia

JYP pyrkii aktiivisesti kehittämään toimintaansa ja nyt Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa JYPin tulevaisuuden ottelutapahtumien katsojakokemusten rakentamiseen! Tarvitsemme arvokasta apuasi osana Liigan organisoimaa asiakaskokemustutkimusta, jonka tavoitteena on tehdä JYPin ottelutapahtumista entistä sujuvampia ja miellyttävämpiä.

Miksi asiakastutkimus on tärkeää? Tutkimuksella kartoitetaan ja luodaan näkemystä siitä, mitkä asiat toimivat, mitä pitää parantaa ja kuinka rakennetaan toimivia asiakasystävällisiä palvelukokonaisuuksia. JYPin seuraajien ja tapahtumakävijöiden ääni ja näkemykset kehitystyön perustana on erityisen arvokas.

Sinun arvosi projektille: Osallistumalla tutkimukseen saat mahdollisuuden vaikuttaa suoraan siihen kuinka JYPin palveluita, tuotteita ja elämyksiä tulevaisuudessa tuotetaan. Olet osa muutosta, joka auttaa meitä ymmärtämään, kuinka ottelutapahtumasta kokonaisuutena rakennetaan aiempaakin ikimuistoisempi tapahtuma.

Etsimämme henkilöt. Haemme nyt henkilöitä mukaan tutkimukseen seuraavista ryhmistä:

Perheenäidit ja -isät:

 • Olet 25 – 44 vuotias
 • Perheessäsi on alle 13-vuotias lapsi/lapsia
 • Olet käynyt Liigan ottelussa satunnaisesti enintään 0 – 5 kertaa

Teinit:

 • Olet 13 – 17 vuotias
 • Seuraat jääkiekkoa yleisesti somesta ja/tai suoratoistopalveluista
 • Olet käynyt Liigan otteluissa satunnaisesti enintään 0 – 5 kertaa

Nuoret aikuiset:

 • Olet 18 – 24 vuotias
 • Seuraat jääkiekkoa yleisesti somesta ja/tai suoratoistopalveluista
 • Olet käynyt Liigan otteluissa satunnaisesti enintään 0 – 5 kertaa

Tosikannattajat

 • Olet vähintään 25 vuotias
 • Seuraat Liigaa aktiivisesti somesta, suoratoistopalveluista ja paikan päällä otteluissa
 • Käyt vähintään 5 liigaottelussa kauden aikana

Mihin sitoudut? Tutkimuksen ensimmäiseen vaiheeseen valitaan mukaan 3-5 henkilöä / ryhmä. Ensimmäisessä vaiheessa tutkimuksen osallistujat kirjaavat itsenäisesti tietoja kokemuksistaan. Toisessa vaiheessa osallistujien kanssa toteutetaan syvähaastattelu, jossa asiakaskokemuksiin pureudutaan syvällisemmin. Toiseen vaiheeseen valitaan yksi henkilö jokaisesta ryhmästä.

Mikäli tunnistit itsesi johonkin edellä mainituista ryhmistä, täytä alla oleva lomake ja lähde mukaan rakentamaan tulevaisuuden ottelutapahtumia!

Asiaskastutkimuksen ensimmäiseen vaiheeseen osallistuneet palkitaan istumapaikkalipuilla ke 24.1. JYP-KooKoo otteluun, ja toiseen haastatteluvaiheeseen mukaan valitut palkitaan VIP-paketilla la 27.1.2024 pelattavassa JYP-Pelicans ottelussa. VIP-paketti on kahdelle.

Ilmoittaudu mukaan asiakaskokemustutkimukseen

Kaikkien ilmoittautuneiden joukosta valitaan 3-5 henkilöä/ryhmä tutkimuksen ensimmäiseen vaiheeseen ja heistä yksi henkilö/ryhmä tutkimuksen toiseen vaiheeseen, joka sisältää syvähaastattelun erikseen sovittavana ajankohtana. Tutkimuksen toteuttaa Digia Oy Liigan ja seurojen toimeksiannosta. Kaikkia tutkimuksen yhteydessä kerättyjä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti sekä raportoidaan henkilön yksityisyyden suojaa kunnioittaen. Alle 18-vuotiaalla osallistujalla tulee olla huoltajan kirjallinen suostumus tutkimukseen osallistumiseksi. Suostumus pyydetään tutkimukseen valituilta henkilöiltä.

Valitse sinua kuvaava ryhmä oheisista tutkimuksen kohderyhmistä(Pakollinen)
Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
Yhteystietojen käyttäminen tutkimustarkoituksessa.