Severi Lahtinen sivuun JYPin toiminnasta

JYP on siirtänyt Severi Lahtisen toistaiseksi sivuun toiminnastaan. Pelaaja on tänään tuomittu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa kahdeksi vuodeksi vankeuteen seksuaalirikoksesta. Rikos on tapahtunut pelaajan vapaa-ajalla kesällä 2022.

”Seuramme pelaaja on tuomittu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa vakavasta rikoksesta. Pelaajan toiminta on tuomion perusteella rikkonut JYPin keskeisiä arvoja ja toimintaperiaatteita. JYP selvittää asiaan liittyvät juridiset näkökulmat sekä työnantajan, että työntekijän oikeuksista ja tiedottaa päätöksestään lähiaikoina. Pelaaja on siirretty toistaiseksi sivuun JYPin toiminnasta,” sanoo JYP Jyväskylä Oy:n toimitusjohtaja Risto Korpela.

JYP tiedottaa päätöksestään mahdollisimman pian eikä kommentoi asiaa tässä vaiheessa tämän enempää.