Halloween pelipaitojen huutokaupasta lähes 9000 euroa Sairaala Novan lastenosaston toimintaan

JYPin ja HIFK:n välinen Liigan runkosarjan ottelu pelattiin LähiTapiola Areenalla perjantaina 27.10. JYPin esiintyessä kotikaukalossaan teemaan istuvilla Halloween -erikoispaidoilla. Kentällä huikea kiekkotrilleri päättyi kotijoukkueen 4-2 voittoon ja illan toinen suuri voitto koettiin Hurrikaaniklubilla otteluun jälkeen, kun Jerry Turkulaisen, Veini Vehviläisen, Sami Nikun, Robert Rooban ja uransa ensimmäisen liigamaalin tehneen Riku Tohilan game worn -erikoispelipaidat huutokaupattiin hyvän tarkoituksen puolesta. Huutokaupattujen paitojen tuotto nousi lopulta upeaan 8 700 euroon, joka ohjattiin lyhentämättömänä Sairaala Novan lastenosaston toimintaan Sairaala Novan säätiön kautta. Erityiskiitos kaikille huutokauppaan osallistuneille ja lahjoittajille LähiTapiola Keski-Suomi Oy, Himos-Yhtiöt Oy, Päivi Kuokkanen, Liikennemainos AIL Oy sekä kuorma-autolija Jukka Paananen!

 Tuuletuksessa on tunnetta. Mikko Petman on juuri iskenyt JYPin 2-1 johtoon HIFK:ta vastaan.

JYP-pelaajat Robert Rooba ja Juuso Vainio vierailivat voitokkaan Halloween-ottelun jälkeisellä viikolla Sairaala Novan lastenosastolla viemässä iloisen tervehdyksen perille osaston henkilökunnalle sekä ennenkaikkea pienille potilaille ja heidän vanhemmilleen. Huutokaupan tuottoja ohjataan mm. joulun sairaalassa viettävien lastenosaston potilaiden ja perheiden viihtyisyyteen sekä potilaiden hoidossa tarvittavien hoitotarvikkeiden ja -välineistön hankintaan. Lahjoitusvaroilla voidaan hankkia mm. välineistöä ja laitteita, jotka mahdollistavat sairauksien hoidon jatkumisen kotioloissa tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

 

Sairaala Novan säätiö sr on perustettu vuonna 2017 ja se toimii Sairaala Novassa hoidettavien potilaiden hyväksi. Säätiö kerää varoja sairaalassa hoidettavien potilaiden viihtyvyyteen, hoitolaite- ja tarvikehankintoihin sekä Sairaala Novassa tehtävän vapaaehtoistyön tukemiseen. Varoilla tuetaan myös Sairaala Novassa tehtäviä lääketieteellisiä sydän-, verisuoni- ja syöpätutkimuksia.

Sairaala Novan säätiö sr on Säätiöt ja rahastot ry:n sekä Vastuullinen lahjoittaminen VaLa ry:n jäsen ja noudattaa toiminnassaan Hyvää säätiötapaa.

Lisätietoja säätiön toiminnasta ja lahjoitusten käyttötarkoituksesta:

Mari Tastula
Sairaala Novan säätiön sr asiamies
puhelin 041 311 9856
www.sairaalanovasaatio.fi
Facebook
Instagram
LinkedIn


Kuvat: Jiri Halttunen