Konnekuljetuksen otteluennakko: Kaksi kuumaa kähisee Hippoksella

JYPin viikko käynnistyi murskaavalla vierasvoitolla SaiPasta, ja nyt haetaan voittoputken neljättä lukua Sportin kustannuksella.

Voittoputken aikana JYPistä on huokunut tietty rentous ja luottamus omaan tekemiseen. Kun paikat pelien ratkomiseen ovat auenneet, joukkue on käyttänyt niitä kliinisesti.

– Pelaajat ovat puheliaampia, vitsit lentävät ja musiikki on vähän kovemmalla. Eilen pidimme sopivan palauttelun ja tänään vähän kovemman aamujään, Ville Nieminen summaa.

Illan vastus Sport on myös kovassa iskussa. Joukkue on voittanut neljä edellistä otteluaan ja majailee sarjataulukossa kahdeksantena kolmen pisteen päässä JYPistä. Ison huomion pelaajapuolesta on ymmärrettävästi ryöstäneet ruotsalaistaiturit, mutta huomionarvoista on tulokaspuolustaja Atro Leppäsen otteet. 24-vuotias peluri on iskenyt 16 ottelussa kymmenen tehopistettä ja johtaa joukkueen sisäistä maalipörssiä seitsemällä osumalla.

– Vaasan Urheilu on kova ja kuuma vastustaja tällä hetkellä. He ovat erikoistilanteissa ihan sarjan kärkeä, paljon löytyy käsiä, mutta ennenkaikkea he ovat kova kamppailujoukkue. Tässä on tietynlainen perhetapaaminen ylipäätään käsillä, ”Nemo” viittaa myös poikansa pelaamiseen Sportissa.

Nelosketjussa viilettää myös kolmen ottelun maaliputkessa oleva Mikko Petman, jonka ajatuksia pääset kuulemaan ohessa olevalta videolta.

Tiukkaa kamppailua, pieniä marginaaleja ja opiskelijatunnelmaa. Muun muassa näitä on luvassa LähiTapiola Areenalla, jonka illan näytökseen nappaat liput Ticketmasterista.

Juttua muokattu 13.22: Malinen on kokoonpanossa alustavista tiedoista poiketen.