100-vuotisjuhlaottelu klo 18:30 – Enää viimeiset seisomapaikat myynnissä

JYPin 100-vuotisjuhlakauden kohokohta koetaan viikonloppuna, kun 100-vuotisjuhlaottelu pelataan perjantaina 24.11. Ottelua seuraavana päivänä, lauantaina 25.11. LähiTapiola Areena rakentuu ainutlaatuiseksi gaalanäyttämöksi. Nämä juhlat järjestetään vain kerran sadassa vuodessa! Lue lisää ohjelmasta alta, ja tule mukaan tekemään historiaa.

JYP-KalPa 100-vuotisjuhlaottelu perjantaina 24.11.

Ikimuistoinen juhlaviikonloppu käynnistyy perjantaina 24.11. JYPin 100-vuotisjuhlaottelulla. Juhlaottelun unohtumattomassa kattauksessa on luvassa mm. JYPin liigaan nostaneen, vuoden 1984-1985 joukkueen esittely, ilmavoimien soittokunnan esiintyminen, JYP-julistuksia sekä tietysti juhlalipun nosto LähiTapiola Areenan kattoon. LähiTapiola Areenalta löydät myös Kanada-maljan, sekä Champions Hockey League- ja European Trophy -pokaalit, joiden vieressä voit ikuistaa itsesi.

Juhlallisuuksien päätyttyä käynnistyy legendaarinen Järvi-Suomen derby, JYP-KalPa. JYP pelaa juhlaottelun juhlapaidoilla ja ottelun jälkeen Hurrikaaniklubilla käynnistyy huutokauppa, jossa sinulla on mahdollisuus huutaa paita omaksesi.

Juhlaottelun aikataulut poikkeavat totutuista käytänteistä. Ovet aukeavat klo 17:00, jolloin hallilla on kakkutarjoilu. Juhlallisuudet alkavat klo 18:30.

Kaikki istumapaikat sekä VIP-tilat ovat loppuunmyyty, joten suosittelemme kiirehtimään lippukaupoille! Enää viimeiset seisomapaikat vapaana. Hanki lippusi Ticketmasterin lippukaupasta, JYPin toimistolta tai Ravintola Hurrikaanista.

Parkkitila

Juhlaotteluun on saatu lisää parkkitilaa vanhan Pesäpallostadionin paikalta. Stadionille mahtuu n. 150 autoa. Huom. Alue ei ole virallisesti pysäköintialuetta, mutta on väliaikaisesti juhlaottelussa käytössä. Alueella on pysäköinninohjaaja.

JYP 100 juhlajulkaisu

JYP 100 juhlajulkaisut tulevat myyntiin juhlaottelussa! Juhlajulkaisu on kirja, joka pyyhkäisee näyttävästi läpi JYPin värikkään historian sekä esittelee henkilökuvina siihen vaikuttaneita henkilöitä. Kirja on samalla juhlakauden kausikirja, jossa esitellään kaikki juhlakauden pelaajat. Hinta 19,90 €.