Konnekuljetuksen otteluennakko: Ässät Hippokselle revanssi mielessään

JYP pelaa ennen joulua vielä kaksi ottelua, joista ensimmäinen on tänään tiistaina LähiTapiola Areenalla Ässiä vastaan. Otteluun lähdetään palaamaan voittojen tielle tappiollisen Lukko-ottelun jälkeen.

Kotiotteluihin kaivataan myös parannusta, sillä pistekeskiarvolla mitattuna JYP on kotiotteluiden sarjataulukossa sijalla 12. Vierasotteluissa sama tilasto näyttää sijaa neljä.

– Lähtökohdat koti- ja vieraspeliin ovat hieman erilaiset. Kotipeliin on haettu ehkä liikaakin hurmosta hyökkäyspelin kautta, siihen ei voi siirtyä ennen kuin puolustaa hyvin. Meidän pitää olla pelin ytimessä ja pelata niin kuin peli pyytää, Ville Nieminen sanoo.

Ässät tulee Jyväskylään neljän ottelun tappioputkessa. Myös Ässät on pelannut yhden ottelun joukkueiden edellisen kohtaamisen jälkeen, kun Pelicans haki perjantaina pisteet Porista 2–0-voitolla.

– Odotukset ovat kovat. Saimme silloin tiedon siitä, mikä Ässien pelin rakenne ja taistelun taso on. Sillä saralla kyseessä on yksi sarjan kovimmista joukkueista, ”Nemo” kuvailee.

JYPin kokoonpano saa kaksi kaivattua vahvistusta, kun Reid Gardiner ja Tobias Winberg ovat jälleen mukana vahvuudessa.

Otteluennakkovideolla tutustutaan tällä kertaa Mikko Perttuun ja hänen pelipäivän aamuunsa.

Taistelu sarjan keskikastissa on kovaa ja hurrikaanipaidat kaipaavat ääntä halliin. Saavu paikalle nappaamalla liput Ticketmasterista tai hyödyntämällä kaksi lippua yhden hinnalla-tarjous.