Konnekuljetuksen otteluennakko: Ilmaispelistä haetaan paluuta voittojen tielle

JYP pelaa vuoden viimeisen kotiottelunsa tänään torstaina, kun HPK saapuu LähiTapiola Areenalle vieraaksi. Kyseessä on Liikuntapääkaupunki Jyväskylä -ottelu, johon on vapaa sisäänpääsy.

JYP saalistaa pelistä Mikko Heiskasen johtaman valmennustiimin ensimmäistä voittoa, kun toistaiseksi tappiot on tullut Jukureille ja Kärpille. Kärppiä vastaan tiistaina pistetili aukesi, kun Oulusta mukaan tarttui yksi piste.

Uuden valmennusjohdon matka on vielä alussa, mutta suunta nähdään oikeana.

– On todella antoisaa olla tuolla mukana, oppia itse ja olla mahdollistamassa, että jätkät pystyvät esiintymään parhaalla mahdollisella tavalla, Tommi Hämäläinen sanoo.

HPK vierailee Hippoksella jo toisen kerran tässä kuussa. Kolmisen viikkoa sitten Kerho oli tyly vieras, kun pisteet matkasivat heidän mukanaan Hämeenlinnaan lukemin 4–1. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Hämeenlinnassa puolestaan päättyi JYPin jatkoaikavoittoon.

Tuon edellisen kohtaamisen jälkeen HPK on pelannut viisi ottelua, joista pistepussiin on tarttunut kuusi täppää. Viimeisimmästä ottelusta Kerho kuitenkin poistui häviäjänä, kun HIFK oli tapaninpäivänä parempi lukemin 4–1. Kerholla on ollut vaikeuksia maalintekonsa kanssa, eikä joukkue ole tehnytkään edellisen Hippoksen-vierailun jälkeen yhtään ylivoimamaalia. Mahdollisuuksia on ollut 12 kappaletta.

– Joudumme kamppailemaan ja puolustamaan tänään todella hyvin. Odotamme, että jengi hurraa meitä voittoon, haluamme esiintyä heille hienosti, Hämäläinen viittaa ilmaispeliin.

Katso videolta myös Juuso Puustisen ajatuksia, joka saa tänään täyteen 500 ottelua Liigassa.

Viimeiset liput illan otteluun jaetaan tänään kello 18.00 alkaen LähiTapiola Areenan A1-sisäänkäynnillä. Lippuja on jaossa niin kauan kuin niitä riittää.